onsdag, maj 31, 2006

Blä

Fan vad fel tankarna kan gå när man inte mår bra. Jag hatar att det blir så. Blääää.

Jag ska gå och lägga mig nu iallafall, försöka bota huvudvärken o dyl. Imorgon är en annan dag. Förhoppningsvis en bättre.

Dagens låt: Jag suger så bra - SP3Bengtzing

Nattinatt.

Dum di dum di dum

Min trumhinna har fått ryck. Den vibrerar utav bara helvete, och det är inte nice.

Förresten: SP3B blev utsedda till årets idrottsklass på Rudde. Jävlar i min lilla låda vad jag känner att jag har bidragit.

SP3Bart Simpson

Idag gick utklädnadsshowen av stapeln. Inte för att skryta, men jävlar vad bra vi var. Mycket bättre än alla andra, faktiskt. Bilder på våra otroligt osexiga kostymer kommer eventuellt senare.

När jag kom hem somnade jag som en stock. Två sekunder efter jag klev innanför dörren. Jag har sovit sen dess. Ikväll ska klassen till Djäkne och grilla, men jag orkar faktiskt inte. Jag börjar misstänka att min feber är tillbaka, och jag har en skärande huvudvärk. Men vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!

SP3B shalalalala!

tisdag, maj 30, 2006

Tisdagen som gick

Lång dag. Lång, rätt jobbig, med vissa sorgliga inslag och en jävla massa dans. Nu håller jag på att varva ner, och jag fryser som fan. Jag fryser så att jag spänner axlarna och får ont i nacken och huvudet. Suck.

Jag ska snart gå och sova... men först måste jag packe ihop det sista inför imorrn, raka benen och såklart kolla på The Office.

Dagens låt: Even flow - Pearl Jam

God natt.

Holy shit

Genrepet gick bra. Fy faaaan vad svettig man blir i våra dräkter. Jag kommer krevera.

Hur som helst. Dusch nu. Sen käk. Och Grey's Anatomy.

Morgonbestyr

Dagens i-landsproblem är att det tar sjukt jävla lång tid att uppdatera min iPod. Suck.

Mamma håller på att sy i resår i mina sinnessjukt lågmidjade (?) utklädnadsshorts. Förhoppningsvis kan hon höja midjan lite på dem också :P

Nu ska jag gå och göra iordning mig, sen bär det av ner på stan för en fika med Lisa innan dansträningen.

måndag, maj 29, 2006

Sleep well tonight

Aah, ljuva känsla av att inte behöva göra ett skit. Nu ska jag lägga mig och kolla på första säsongen av Gilmore Girls alternativt Lost. Vi får se vad som känns naturligt.

Imorrn blir det mycket dans. Träning på gympalektionen, genrep på kvällen. Och självklart kommer man tänka på dans större delen av dagen också. Jag ska aldrig dansa igen efter onsdag.

Dagens låt: Heart in a cage - The Strokes

Sov så gott!

Lista

Jag är otroligt harig. Att erkänna det är första steget till bättring, så här kommer en lista över några av mina rädslor.

5 saker som skrämmer skiten ur mig
1. Clowner. Otäcka som fan. Jag tror att alla clowner är onda, och de bär troligen kniv. Kategorin inkluderar även mimartister och de enfärgade snubbarna som står helt still.
2. Fåglar. Smutsiga, flaxande odjur som sprider sjukdomar. Yuch.
3. Newman i Seinfeld. Ew. Han ger mig rysningar.
4. Hajar. Alla fiskar, egentligen, men speciellt de med vassa tänder.
5. Spindlar. Min första och största rädsla.

WTF?

Jag är så trött!! Jag fattar inte hur det kan vara så. Det enda jag gör är fan att sova. Nyss tog jag en två timmar lång tupplur. Jag drömde att jag och Joanna blev jagade av en enorm fucking fågel på väg från skatehallen. Det var scary som fan. Jag gillar inte fåglar.

Gaah. Trött.

Draaaama

Suck. Vilken sjukt dramatisk dag. Jag orkar inte.

Idag har jag sytt! Eller ja.. tekniskt sett var det Towa som sydde. Men jag övervakade jävligt bra. Sexigt som fan blev det också.

Nu ska jag ta mig nåt att käka, sen ska jag sova en timme eller två. För det är jag värd.

You know you make me break out

Snart bär det av till bussen och skolan. Jag skulle inte kunna längta mer efter studenten. Men det är ju bara 11 dagar kvar, jag kan nog stå ut. Vi har ju nästan inga lektioner kvar iallafall.

Har inte sovit så jättebra inatt, och det är nånting som jag inte kan sätta fingret på som ligger och gnager i bakhuvudet. Plus att alla allergier får mig att må pyton.

Anyway, nu ska jag dra.

söndag, maj 28, 2006

Zzz

Det är fan dags för mig att gå och lägga mig snart. Jeeesus, vad trött jag är. Det jobbiga är att jag måste ta en till tablett för armen, och jag måste ta den med någon typ av mat, och jag är fruktansvärt illamående. Suck. Jag avvaktar.

Dagens låt: Sing for me - Andreas Johnsson

God natt!

Humor


Cyanide and Happiness publicerar seriestrippar varje dag. Alla innehåller den värdelösa humor som får mig att skratta. Den ovan är en favorit.

Hello hello!

Har nyss kommit hem från mormor. Min mamma, Jacob Road-rage, var ilsk på vägen hem. Det var stau hela frickin vägen, och vissa människor är dumma nog att lägga sig i både jävla filerna för att se till att ingen kör om dem. Suck.

Käkade iallafall en mycket god middag bestående av quornbullar, potatis och mommas specialsallad med avokado. Det smakade mumma. Sen fuskade lilla momma när vi spelade Bit för bit. Jag var jättearg, men mamma sa att det faktiskt var mors dag, och mormor fick köra efter egna regler. Och sen sket alla i reglerna jag försökte sätta upp. Jag tycker fortfarande att jag vann.

Nu ska jag kolla på L&O: SVU från igår, och sen gissar jag att det blir antingen film, eller säsong 1 av Gilmore Girls.

Hasta la vista babies!

Superstar!!

Det är ingen höjdare att se sig själv dansa på film. Som att nån trodde det innan. Förfärligt, iallafall.

Nu ska jag väl duscha av mig, ta en tupplur och sen bär det av på Mors Dag-middag hos momma.

90?

Herregud. Sen jag började skriva i den här bloggen den 4 maj har jag hunnit med att skriva 90 inlägg. Jädrar.

Armen är lindad igen, och snart ska jag åka och dansa med klassen. Dock har jag inte min mask, för jag är så dum. Men men, jag har lärt mig nåt till nästa gång iallafall.

Gårkvällen

Jag åkte ut till Hallsta. Det fick bli så helt enkelt. Jag och Mikaela drack te och kollade på helt hysteriskt roliga videor på YouTube. "Stjärthål, stjärthål, stjärthålet. Med dadlar." Det låter inte kul, men Jesus, det är det!

Om en halvtimme eller så ska jag åka in till stan igen. Dansträning kl 12.

Pga den extrema pollenhalten som verkar härja idag så kan jag inte vistas utomhus. Tråkigt nog är det inte en jävel inne på msn, så jag får sitta här och ha tråkigt alldeles själv.

lördag, maj 27, 2006

Did you ever know that you're my hero?

Jag har varit så rastlös. Rastlös med stort R. Men sen tog jag och mamma en sväng till Ica. Jag fick tjacka cola, och mamsen bjöd hit Katta på mat, så nånting händer iallafall idag! Tur det, eftersom jag i det närmsta klättrar på väggarna.

Håller på att checka tv-tablån för att se vad man kan tänkas ägna sig åt ikväll. Sorgligt nog faller inget mig i smaken. Det får blir Law & Order: SVU vid tiotiden, och kanske läggdags tidigt!

Happ!

Då var kvällen vidöppen igen. Några förslag? Antagligen stannar jag hemma med tv:n som sällskap. Det är ju trots allt två avsnitt av Law & Order ikväll. Och med den meningen tog jag priset som årets tönt, haha!

Yaaawn

Jag har precis vaknat efter min tuppis. Armen värker som aldrig förr och den har fått sällskap av magen. Jag hatar att vakna på fel sida. Egentligen hatar jag att vakna över huvud taget och skulle gladeligen sova mig ända fram till 9 juni. Bara 13 dagar kvar nu.

Ikväll blir det troligen klassfest. Inget alltför vilt dock, min spritsjuka förnekar sig inte, och tanken på alkohol gör mig fortfarande redigt illamående. Men sånt är livet, I guess.

Planerna för det närmsta tiden är dusch, lunch, eventuellt bandagering av arm och sen smink o dyl. Joy.

Mira en Barranquilla se baila asi!

Suck. Dagen började strålande. Jag försov mig och hann inte duscha eller käka frulle. Följde med Peck som skulle göra iordning håret inför deras bal ikväll.

Förresten, Jocke skickade över en video till Golan igår. Hysteriskt roligt. Checka den här också. Låg humor? Ja, visst! Fucking hilarious iallafall!

Nu ska jag gå och sova ett tag.

fredag, maj 26, 2006

Brrr - it's cold in here

Jag fryser.

Har på mig jättesnygga strumpor till mina leggings. Orkar inte bry mig. Kallt.

Hipp hipp hurra! (otra vez)

Idag fyller min älskade lillasyster Ellen 9 år. Jag hatar att hon är så stor. I mitt huvud är hon bara fyra. Fyra!! Vi firade henne iallafall imorse med tårta och paket, och snart börjar nog släkten trilla in.

Lyssna på något skumt: när jag vaknade i morse var min så kallade friska handled lika svullen och öm som den inflammerade! Varför? Varför händer allting mig? Jag blir så trött.

Nu är syrran äntligen klar i duschen, och det är min tur. Pappa är stressad, så jag lär lägga på ett kol. See you latro.

Lost - i samarbete med hitta.se

Jag och Golan har nyss kollat på säsongsavslutningen av Lost. I senaste laget, jag vet. Ibland blir det så. Det var ett ganska tråkigt avsnitt, och ytterst lite läskigt. Lisa, let me be the first to tell you: du är sjukt feg. Och om jag säger det inser du att det måste vara sant ;D.

Elizabethtown då... Nej. Den var helt enkelt inte bra. Cameron Crowe har tappat stinget.

Imorrn fyller min gullenuttlillasyster år. 9 st, för att vara mer exakt. Och om en vecka är det Golans tur. Well well, jag tar iallafall studenten om två veckor, det gör inte de!

Dagens låt: World upon your shoulders - silverchair

Nu ska jag sova. Mina ögon går i kors, typ.
Gof natt!

torsdag, maj 25, 2006

Filmmys

Var och födelsedagsfikade hos Hanna, det var väldigt trevligt. Sen kom papa och hämtade mig. Vi åkte till Hallsta och jag och Golan passade på att hyra en film. Elizabethtown, blev det. Förhoppningsvis är den inte så dålig som jag har hört. Ögongodis i form av Orlando Bloom finns ju iallafall.

Jag är förbenat trött.

Toho

Nu har jag duschat och gjort iordning mig. Ska snart käka, och sen bär det av ner på stan för shopping. Tråkigt nog inte till mig.

Efter jag har varit hos Hanna kommer pappsen och hämtar mig, och imorrn fyller lillsyrran 9. Jag vill också fylla år snart, faktiskt!

I know there's no greater feeling than the love of family

Jag älskar de gamla avsnitten av 7th Heaven. Såå mycket roligare än de töntiga intrigerna de visar nu!

Jag är så trött. Trots att jag har sovit 11 timmar i natt. Skumt. Jag känner mig nästan bakis, jag har en rent förfärlig huvudvärk också. Inte ens min vän Ipren verkar vilja hjälpa mig.

Nu ska jag gå och kolla busstider, sen bär det av ner på stan.
Ciao!

Hipp hipp hora!

Hanna fyller år idag! Hon har nu uppnått den hedervärda åldern 19. Hipp hipp hurra för Hanna!

Jag har precis fyllt i min första Buzzador-rapport och skickat in den, känner mig mäkta stolt över mig själv.

Dagen kommer bestå av fördelsedagsshopping (jag har en lillasyster som fyller imorrn), födelsedagskalas hos Hans och sen tripp till far. Låter riktigt bra, må jag säga. Nu ska jag gå och ta en dusch.

onsdag, maj 24, 2006

Blä

Fy fan vilken lång jävla dag. Att vara på benen 13 timmar med feber är icke att rekommendera. Jag funderar på om det här med att ignorera sjukdomarna verkligen var en så bra idé. Nu har jag ont i hela kroppen. (Felet med min arm visade sig vara en muskelinflammation, för övrigt. Jag har fått medicin av farbror doktorn och det borde vara bra snart.)

Kvart i nio kom jag hem från Hanna. Hon hade förfest, men eftersom jag inte skulle med att partaja åkte jag hem och kollade på säsongsavslutningen av OC istället. Jag vet inte om jag hade roligt. Blev skitdepp när jag åkte hem. Jättebesviken på en person, och jag tror att jag råkade höra något som inte var ämnat för mina öron. Det kommer ligga kvar och gnaga länge.

Musikverkstäderna hade lunchkonsert i skolan idag. Jag sjöng Summer of 69' och The Hardest Part. Det gick hyfsat, även om min hals strejkade en smula.

Dagens låt: Gimme some truth - John Lennon

Nu mår jag illa och är trött som en gnu. Och så är jag nykterist igen. Ska gå och lägga mig och vila huvudet.
Ses imorrn.
God natt.

tisdag, maj 23, 2006

Glömska

Jag älskade förra säsongen av Project Runway, och ända sedan dess har jag hört att säsong 2 skulle vara så mycket bättre, så jag har verkligen sett fram emot den. Men, jag glömde ena delen av dubbelavsnittet igår, och inte heller idag kom jag ihåg det. Jag hatar mitt minne. Men men, jag överlever.

Min huvudvärk börjar sorgligt nog komma tillbaka, så jag ska ta mig en cola och kolla på Simpsons. Relaxa, kallas det för.

Rainy day woman

Regn, regn, regn. Nice om man har ett paraply, mindre nice om man är utan. Som jag var imorse. Men whatevs, jag har hört att slickad-katt-looken är inne igen, så jag har varit übermodern hela dagen. Dansat har jag gjort också. Och analyserat Guldfeber på svenskan. Ack, så värdelöst.

Nu är jag iallafall klar med allt skolarbete för i år. Very nice, fågelbajs. Ikväll ska jag slappa järnet.

måndag, maj 22, 2006

Hey Jude, refrain

Nu ska jag snart ta av bandaget och betrakta skadan. Vi får se hur det ser ut.

Jag lyckades få ihop den jävla krönikan till slut iallafall. Och en reklamtext. Bara dialogen och kåseriet kvar nu. Känns gravt värdelöst. Jag tänker skita i dispositions-uppgiften, hon får leva utan den helt enkelt.

Dagens låt: Hey Jude - The Beatles

Nu ska jag packa ihop mig och gå och lägga mig. Huvudvärk. Armvärk. Trött. God natt.

One more thing before you go...

Jag kom på en sak till som är fel: jag bet mig jättehårt i tungan idag och det gör fortfarande ont.

Nu ska jag sluta gnälla. Iallafall för ett tag.

Det drar, det trycker

Jag har nu suttit med min krönika i en timme. Hur långt jag har kommit? Jag har skrivit en mening. En mening. Vet inte vad felet är, jag brukar alltid kunna klämma fram en text - skrivkramp eller inte. Men nu har det knutit sig totalt. Plus att min handikappade hand gör det sjukt mycket svårare att hantera en penna. Seg i hjärnan, seg i kroppen. Segt liv, kort och gott.

Fick en faslig lust att ta en promenad, tills jag tittade ut genom fönstret. Regn, regn, regn. I vanliga fall skulle jag vara i extas, regn är ljuvligt. Men om man addar hård vind och bandagerad hand tappar det snabbt sin appeal. Sommarregn - that's the shit.

GAAH, jag är rastlös. Rastlös, sur och stressad. Jag har aldrig hatat ämnet svenska som jag gör i år. Fuck. Jag hatar folk.

Nu ska jag gå och äta en kaka. Förhoppningsvis kan lite socker göra mig på bättre humör.

Jinxed

Jag är så sjukt otursförföljd just nu. Igår fick jag feber för hundrafemte gången i år, och idag hände nåt väldigt skumt med min arm. Helt plötsligt hugger det till i den och den svullnar upp till typ dubbel storlek. Gick upp till Pia som lindade in den i ett fucking bandage som jag sen ar tvungen att gå med hela dagen (och fortfarande gör, må tilläggas).

Nu ska jag lägga mig och skriva klart krönikan och kåseriet till imorrn. Livet är hårt på landet.

söndag, maj 21, 2006

Så var det dags igen

Febern har åter igen tagit över min kropp. Jag vet inte vad som är fel med mitt immunsystem, kanske är det inte nöjt med kollektivavtalet, för det har strejkat totalt hela året. Och jag får lida för det. Jag tror på fullaste allvar att jag varit sjuk i snitt en vecka per månad. Ska det behöva vara så!? Jag tänker dock inte vika ner mig den här gången. Imorrn tänker jag gå till skolan om kroppstemperaturen så är uppe i 40 grader. Jag kan inte missa mer nu.

Jag har precis tvättat håret och känner mig om inte mänsklig, iallafall en aning fräschare. Nu ska jag sätta mig och skriva krönikor och kåserier för brinnande livet (samtidigt som jag tittar på Simpsons, förstås). Sen blir det OC från onsdagen och Law & Order från igår!

God natt kisar!

Dagen från helvetet

Det blev en sån dag där inget går rätt till sist. En till. Jag vet att de dyker upp ibland, men jag har haft väldigt många på senaste tiden. Och det är inte roligt. Jävla skit.

Holy cannoli

Gårdagens konsert kan beskrivas med ett enda ord: katastrof. Ca 3 låtar var bra, ca 5 solister var bra, och ca allting gick åt helvete. Jag var tvungen att hoppa in på en låt i sista minuten och glömde både text och melodi. Två gånger. Det är nog nån sorts rekord. Jag hade iallafall ett snäsigt förkläde och en manlig hammare.

Efter sista konserten åkte jag ut till Hallsta med pappa, Ellen och Mikaela. Vi åkte hem till Nettan och Tomas och kollade på schlagern. Lordi, faktiskt riktigt bra. Carola, värdelös. Jag gillade den ryska killen, men inte hans frisyr. Och så gillade jag Michael Boltons look-alike från Rumänien. Sen somnade jag.

Min hals känns inte särskilt bra idag. Förhoppningsvis är den bara trött från igår, och inte sjuk.

Nu ska jag börja plugga svenska, och det ska jag väl hålla på med resten av dagen. Have it good!

lördag, maj 20, 2006

You give me fever

Jävlar. Vaknade idag med en klart desarmerad röst. Självklart. Om fem minuter ska jag trippa till bussen och åka till Växhuset för att delta i deras stora vårkonsert, och jag har bara en halv röst.

Blir inget mer bloggande idag, ha det så bra!
Ciao.

fredag, maj 19, 2006

ABBA-slakt

Jag (eller snarare Mikaela) fick ett infall, så jag åkte ut till pappa! Nu sitter jag här medan resten av familjen sitter och lyssnar på Glenn Hyséns totala slakt av Ring ring. Jesus. Vissa människor är verkligen galet omusikaliska.

Åkte ner till skolan tidigare och vi övade på dansen igen. Det tar sig, det tar sig. Min klass sprudlar av idéer, inte alltid goda, men ändå.

Imorrn ska jag vara på Växhuset redan kl 9. Vi har repetitioner hela dagen, och så två konserter kl 15 och 18. Rara som de är på Kulturskolan bjuder de på thaimat från Thai Fastfood. Yum yum yum. Godaste maten i stan. Sen bär det av ut till bystan igen och Schlagerfestivalen med min underbara familj.

Nu ska jag joina dem i tv-soffan.
Ciao!

Dansa slyna, dansa!

Jag hoppas att jag har tittat rätt på klockan. Ska gå till bussen om några minuter. Läs inlägget Estupido för att få bakgrundsinfon. Iallafall är det dags för ännu mer dansträning. Hopefully så kan jag idag skilja på höger och vänster.

Ciao.

Min tekniska sida strikes again

Jag gjorde nyss något väldigt dumt. Jag fick för mig att jag vet hur man gör när man tar bort program från datorn, och råkade av misstag ta bort alla program på hela datorn. Tack och lov så tänker jag snabbt och gjorde något som jag inte skulle kunna göra om om mitt liv så hängde på det. Men det gjorde tricket och programmen kom tillbaka! Trumpetfanfar!

Jag är nu nääästan klar med min fantastiska text till utklädnadsshowen. Endast ett par rader återstår. Hurra för mig!

Prosit

Har just tagit mig igenom den längsta nysattacken i historien. Jag är rädd att jag håller på att bli sjuk.

Fortfarande mulet ute vilket jag tycker är utomordentligt skönt. Ingen jobbig sol som gassar en i ansiktet, och så får man ha på sig jättestora, sköna tröjor.

Nu ska jag gå och kurera mig med Echina Gard.

torsdag, maj 18, 2006

Nattinufsan

Min huvudvärk vägrar ge med sig, så jag ger med mig istället. Tack för idag, slut för idag. Vi ses imorrn. God natt.

Tröttizzzz

Nu har jag precis kommit hem från repet inför konserten på lördag. Det kommer nog gå bra, även om låtvalen i mitt huvud är lika med sömnpiller. Kom igen liksom; Fever, Esmeraldas bön, Morgonen.... SNARK!

Jag har grav huvudvärk. Det är jättejobbigt. Om Janne har smittat mig med sina streptokocker blir det fan inte nådigt. Jag är en jävel på att kicka ass när det behövs.

Nu ska jag gå och äta en apelsin tror jag. C-vitamin kan tydligen motverka sjukdomar.

Mina favoriter

Och min list-fetisch fortsätter...Kan tyvärr inte minnas var jag hittade denna!

Favoritfilm: om jag måste välja en, och bara en så blir det nog Almost Famous. Har sett den ca 3000 gånger.
Favorit-tv-serie: om jag återigen måste välja bara en blir det nog Vänner. Never gets old.
Favoritskådespelare: Johnny Depp. Och Paul Bettany.
Favoritskådelspelerska: Kate Winslet.
Favoritregissör: Cameron Crowe
Favoritband: silverchair.
Favoritsång: svårt att välja, men Luv your life med silverchair är ljuvlig.
Favoritskiva: Neon Ballroom - silverchair. Kalla mig en trasig skiva om du vill.
Favoritbok: Imorgon när kriget kom-serien av John Marsden. Holy crap vilka bra böcker.
Favorittidning: jag läser alla tidningar sm finns. Mest gillar jag SOLO.
Favoritmat: jag är en sucker för thai-mat. Det är nåt visst med curry.
Favoritdryck: Coca-Cola Light. Och kaffe. Och öl.
Favoritdjur: hund.
Favoritsysselsättning: jag är väldans förtjust i att sova.
Favoritväder: regn.
Favoritmånad: juli för att jag fyller år då. Annars oktober.
Favoritsport: fotboll på TV is the shit.
Favoritfärg: grönt.
Favoritgodis: sura colanappar
Favoritkläder: jag är sjukt förtjust i att slacka runt i pyjamas.
Favoritskor: jag har gått i Converse konstant i 5 år nu och har inga planer på att byta.
Favoritland: jag älskar Grekland och kommer alltid göra det.
Favoritspel: TP. Och Scrabble.

Och det var mina favoriter.

Pump it

Något säger mig att låten kommer sitta som en jävla tatuering i huvudet några veckor framöver.

Fick mitt paket från H&M idag. Stor besvikelse, jag tror inte att jag ska behålla nåt av det. Får se vad mami tycker.

Nu ska jag gå och laga lunch. De torra nudlarna skolan serverade mättade inte, konstigt nog.
Ciao.

Estupido

Inte nog med att jag har problem med höger och vänster, jag är uppenbarligen ingen hejare på klockan heller. Om det tar en kvart att gå till bussen, och bussen går 11.52, hur kan jag då få för mig att 10.30 är rätt tidpunkt att lämna hemmet? Som tur är kom jag på mig själv innan jag gick, och lade mig i sängen och kollade på Vänner istället.

PS. Paul Bettany på Leno igår. Har sagt det förr, och jag säger det igen: vilken karl.

Raindrops keep falling on my head

Vilket sjujävla mysigt väder det är ute! :) Gosh, vad jag älskar regn. Att det håller all jordens pollen i schack är en stor fördel. När jag var ute med hunden igår var marken helt gul. Inte konstigt att man varit lite krasslig på sistone.

Tog iallafall en tupplur, vaknade och kände mig mycket piggare. Jag håller på att gå in mina studentskor. De är jättesköna.

Om en halvtimmeska jag knata till bussen. Dansträning i skolan. Faktiskt ganska kul.

Nu ska jag gå och sätta på mig ett par byxor.

Guten morgen

Jag är fortfarande i riktigt skum form sen igår. Jag sjukanmälde mig, måste sova lite till. Åker ner senare och dansar med klassen istället. Jag ska fan sätta dansen idag, jag har övat som en galning på höger och vänster. Ja, jag har problem med höger och vänster. Jag blandar ihop dem. "Man hälsar med höger hand", jag vet! Jag är inget retard. I stundens hetta kan jag dock bli lite förvirrad och blanda ihop de allra enklaste begrepp. Som höger och vänster, till exempel.

Hämtade hem Mikaela igår iallafall, och det känns väldigt bra! :) Hon har varit borta för länge.

Nu ska jag gå och göra lite frukost, sen ska jag sussa igen.

onsdag, maj 17, 2006

Off and away

Nu är far, Kicki och Ellen på väg för att hämta upp mig. Det ska bli otroligt skönt att träffa Mikaela igen, jag har saknat henne! Kommer förmodligen inte hem förrän på småtimmarna, så jag säger god natt redan nu!

Adiós!

Always look on the bright side of life

Vilken jävla skitdag. Jag har varit sjukt depp hela dagen, över både det ena och det andra. Jag är djävulskt trött på skolan, tack och lov är det bara 23 dagar kvar av helvetet. Och så var jag ute med hunden i regnet så att mina skor blev blöta. Jävla skit. Och jag kommer missa både OC och Lost idag. Och jag är hungrig. Och min Cola är slut.

Och så hade jag satt upp värsta planen. Jag hade helt bestämt hur allting skulle se ut, och det skulle vara så jävla bra, och jag skulle vara duktig, och alla skulle vara så jävla stolta. Men självklart blev det inte alls som jag tänkt mig. Det blev bara blä istället.

Men on the bright side: Mikaela kommer äntligen hem! Åker till Arlanda och hämtar henne vid niotiden.

Nu ska jag övertala mamma att laga mat.

Sleepy-head

Jag vaknade nyss efter att ha tagit en två och en halv timme lång tupplur. Det var inte riktigt meningen att den skulle bli så lång. Men men.

Jag ska gå och tigga skjuts till Willy's nu. Det regnar ju trots allt ute.

Elände

Hade dansträning inför utklädnadsshowen imorse. Det gick strålande för de flesta (dock inte mig inräknat), och jag tror att det kommer blir riktigt bra till slut.

Sen fick vi tråkiga nyheter på religionen. Livet är verkligen sjukt orättvist.

Nu ska jag gå och fika med mamma, moster och mormor.

tisdag, maj 16, 2006

Och så blev det kväller

Trots min tupplur på eftermiddagen är jag fortfarande fasligt trött, så nu blir det god natt. Iallafall efter Seinfeld och The Office. Äntligen är The Office tillbaka! John Krasinski är dessutom på Jay Leno inatt, så det blir Jim Halpert gånger 2! :)

Ses imorrn!
God natt!

My hips don't lie

AJ AJ AJ. Jag har smärta av den extrema sorten. Min höft fortsätter att besvära mig trots Ipren och Zon. Nästa utväg blir amputation, I swear to God!

Mina studentskor kom idag! De är skitsnygga, om än lite trånga att ta på. Men när de väl sitter på foten är de grymt sköna, så jag får väl kuska runt i dem här hemma och töja dem lite. Jag har 24 dagar på mig ;D

Nu ska jag gå och lägga mig och vila lederna igen.

Tant Agdas crazy day

Jeez Louise. Jag börjar få ålderkrämpor. Jag har inte ens uppnått 19 års ålder, men visst fan har jag ålderskrämpor. Min höft har strejkat hela dagen, och inte blev det bättre av att Lisa lurade ut mig på värsta långpromenaden! "Det tar bara 10 minuter..!" Hmpf. My ass tar också bara 10 minuter. Så nu sitter tant Agda här och väntar på att få steloperera sina leder och byta ut alla sina höftkulor.

Och idag hade jag mitt livs sista prov! Det gick åt helvete, men jag är glad ändå! Jag behöver aldrig mer plugga till ett prov på Rudde! :D Wihooo!

Nu ska jag göra dagens sista försök att ringa och bekräfta min anställning på sommarjobbet. Högdjuren på HFAB verkar inte ha insett att man vanligtvis svarar i telefon under telefontiderna. Well well.
Ciao!

måndag, maj 15, 2006

Finnes: mentalt instabil kvinna

Hej, jag heter Malou, aka Queen of mood swings. Lyssna på detta: hela eftermiddagen led jag av svårartade skrattattacker. Helt omotiverat skrattade jag åt allt från rakt hår till kottegranar. Sen blev jag arg. Rasande, till och med. Jag var fly förbannad, och ingen kunde stoppa mig. När jag sen kom hem och satte mig för att plugga blev jag väldigt nedstämd och uttråkad. Sen lyckades jag med konststycket att somna över min samhällsbok. Så kul var den. När jag vaknade blev jag så ledsen över att boken var tråkig att jag började gråta. Vad tror ni? Mentalinstitut nästa, eller?

Buhäää!

Helst av allt vill jag bara sitta här i tre timmar och surfa runt. Jag är egentligen för trött för att göra nåt annat. Men eftersom Hönan har planerat in ett härligt prov till imorgon blir det den fascinerande boken Millenium och spännande, exotiska texter om stadsplanering istället.

Dessutom har jag varit arg på i stort sett alla min lärare idag. Suck! Tack och lov är det bara 25 dagar kvar av skiten nu.
Ciao.

söndag, maj 14, 2006

Tröttish!

Jag är jättetrött, så jag ska ta en tidig kväll ikväll. Läsa klart om stadsplaneringen och kolla på Simpsons innan jag somnar.

Sleep tight!

Bored

Jag är sjukt uttråkad. Det finns absolut inget att göra. Det skulle vara att plugga till samhällsprovet förstås, men det orkar jag inte, för det är så förfärligt ointressant!

Jag och mamma var och handlade på Willy's nyss. Jag älskar att gräva i deras rea-filmlådor, men jag orkade inte idag. Next time, baby.

Nu ska jag sysslesätta mig med nåt.

Bitch alert!

Jag är på mitt allra PMS:igaste humör. Beware of bitch, så att säga. Men men, det är över till imorgon.

Jag måste snart börja plugga. Som om det inte vore illa nog att plugga på en söndag är det stadsplanering som ska bankas in också. Fy fan vad intresseflaggan fladdrar. Jag bryr mig väldigt, väldigt lite om varför Ica ligger där det ligger. Om jag lär mig det kan viktigare information förflyttas ut ur huvudet.

Nu ska jag gå och vara sur nån annanstans.

Som en klubbad jävla oxe

Jag är inte helt säker på att jag är vaken. Jag kollade på Jarhead, och sen tog jag en tupplur, och när jag vaknade kändes det som att huvudet låg en bit bort. Totalt borta.

Ska gå och duscha nu.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Så jag skuttade aldrig ner för lite elvakaffe. Jag orkade inte, och så var det med det. Min oförskämda pigghet försvann, förmodligen blev den sårad över att jag kallade den oförskämd. Så istället för att plugga och ta en promenad med slutdestination elvakaffe, så åt jag en tablettask och löste korsordet i senaste Veckorevyn. Så det kan gå!

Morning glory

God morgon mitt herrskap!

Jag är oförskämt pigg idag. Jag har redan varit uppe i två timmar, och hunnit med två avsnitt av Law & Order från igår. Jag blev otroligt irriterad på SVU för att man inte fick veta vad utslaget i domstolen blev.

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag skutta ner till Catta och Rolle för lite elvakaffe!

lördag, maj 13, 2006

Sleepy

Nu har alla vännerna gått hem, och endast städning återstår. Jag hoppas på att slippa eftersom jag faktiskt städade både mitt rum och mitt badrum tidigare idag. Vi får se hur det går.

Det har iallafall varit väldigt trevligt, med vädligt mycket mat och väldigt mycket skratt. En del att dricka blev det också. Nu ska jag tvätta bort smink och ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen. Eventuellt ska jag kolla på en film, eller så fortsätter jag bara på säsong 4 av Vänner :) Det är baske mig aldrig fel! Jag älskar avsnitten med Tate Donovan som Rachels crush Joshua (Josh...ua).

God natt!

All done!

Nu är jag helt klar. Färdigsminkad, påklädd och hela köret. Det blev vit klänning med brun kofta. Gästerna kommer om en halvtimme, så jag ska passa på att ta mig en power-nap innan.

Adjöss!

Jocke med kniven

Niki lät mig hacka saker med en kniv. Mamma brukar säga ifrån, eftersom jag har en tendens at vara lite klantig och typ hacka av mig fingrar. Iallafall fick jag använda en kniv för honom, och det gick jättebra. Problemet var bara att när jag sen skulle duscha kände jag mig alltför självsäker och skar mig fyra gånger med rakhyveln på ena benet och en gång på det andra. Det kallas smidighet.

Har alt-stämman till Summertime på repeat i huvudet. Jag gillar det, men eftersom jag envisas med att sjunga den jävligt högt blir folk i omgivningen lite irriterade.

Nu ska jag iallafall gå och välja kläder.
Hasta la vista.

Malou da cook in da house!

Jag har lagat mat! På riktigt! Riktig mat! Jag har gröpt ur gurka och stoppat i skagenröra, och jag har gjort vitlöksbröd. Jag är sjukt duktig. Alla här säger det, för jag tvingar dem. Nu ska jag gå och ta en dusch!

La da da di

Jag satt och höll kockarna sällskap ett tag. Mamma och Niki, that is. Sen fick de båda för sig att matlagning är roligare om man pratar med en dialekt. Sedan låsades de vara Johan Tornberg i ca 15 minuter. Jag gick därifrån.

Sen dammsög jag mitt rum och badrummet. Bara lite städning kvar nu. Jag hatar att städa.

Nu ska jag kila och käka lite mango- och bananpuré.

EW! EW!

Slår upp Aftonbladets nöjessidor det första jag gör. Och vad ser man? Denna! Min reaktion (att skrika EW och kasta mig in i köket) framkallade mycket skratt från mor.

Mor ska förresten firas idag. Hela tjocka släkten kommer hit på eftermiddagen och käkar. Niki lagade mat hela dagen igår. Jag är övertygad om att det kommer bli väldigt trevligt.

Kollade på Almost Famous igår kväll, för kanske 365:e gången. Jag kan se den hur många gånger som helst; jag kommer ändå alltid få ståpäls under Tiny Dancer-scenen. Det är kärlek.

Nu ska jag gå och göra mig lite frukost.

fredag, maj 12, 2006

Kramp!

Jag har kramp i hela överkroppen. Fy fan vad smärtsamt det är. Förmodligen behöver jag bara lägga mig ner ett tag. Jag ska snart sova iallafall.

Skickade in min klockrena overheard-kommentar till Tjuvlyssnat idag. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Pojkar i 10-årsåldern tror verkligen att de är vuxna redan.

Nu ska jag krypa till kojs.
God natt!

PS. Christine Meltzer är hysteriskt rolig som Victoria Silvstedt.

Zzzz

Jag blev akut supertrött. Jag orkade inte göra något att äta. Jag orkade inte läsa nånting. Jag orkade inte ens kolla på Jarhead med mamma och Janne. Fatta; jag orkade inte titta på Jake Gyllenhaal halvnaken. Då är man trött.

Jag tror att jag ska kolla på Hey Baberiba och Simpsons istället. Mindre tankeverksamhet, och tecknat är ju jävligt kul.

Sommar, sommar, sommar


Hemma hos mamma igen efter begravningen. Det var jobbigt, men det är det väl alltid. Kaffet var iallafall gott.

Fick mitt första testpaket från Buzzador idag! Väldigt trevligt, det innehöll ca 50000 kexchoklader :)

Jag och mamma tog nyss en prommis med vovven. Det är verkligen jäteskönt väder ute. Helt underbart att man kan gå i bara kjol och t-shirt klockan halv åtta på kvällen. Och när vi kom hem hade Janne blandat en Mojito till mig. Ska sätta mig på baksidan med den och en tidning nu!
Ciao!

Egocentriker

Jag erkänner: ibland brukar jag googla mig själv. Jag har en fåfäng idé om att det en dag kommer poppa upp miljontals fansajter dedicerade till mig om jag bara önskar. Idag var inte den dagen. Googlar man mitt förnamn idag får man bl.a. fram följande: malou.se, där man kan möta sångerskan och kompositören Malou Berg och kinkymalou.dk, en dansk porrsajt.

Googlar man däremot både för- och efternamn händer det grejer. Då kommer min presentation på Mimers Brunn upp. Och en artikel om mig i lokalblaskan. Sweet stuff. Jag är värsta kändisen.

SP3B, shalalalala!

Ok, så jag har varken klätt på mig eller pluggat än. Man måste faktiskt ta pauser! Däremot har jag målat naglarna och läst klart Cosmo. Jag känner mig än så länge nöjd med mitt dagsverke.

Sitter åter igen och funderar på hur fort tiden går. Det hade kunnat vara förra veckan som jag började ettan på Rudde. Nu är det bara 28 dagar kvar tills jag tar studenten. Just nu, om 28 dagar kan jag vara i full färd med att sjunga studentsången på trappen till språkhuset. Jag kan bara första raden. Och "hurra", förstås. Men det skiter jag i. För jag ska ta studenten, fy fan vad jag är bra!

Och så finns det de som har, flera hundra dagar kvar....

Pappa, pappa! Det svider i ögonen!

Och så har jag gjort det igen. Jag vet inte vad som har hänt, men jag har totalt tappat förmågan att tvätta håret utan att få en halvliter schampo i ögonen. Det svider som fan! Det är ganska sorgligt faktiskt, jag har trots allt kunnat duscha själv i över 10 år.

Nu sitter jag iallafall och laddar inför att ta bort nagellacket. Det är en så jobbig process. Sen blir det påklädning, lite plugg och sen iväg till begravningen.

Hasta luego muchachos!

torsdag, maj 11, 2006

Hmpf.

Ju mer jag tänker på det, desto mer irriterad blir jag. Det känns helt enkelt inte rättvist att vissa får låtar som It's all coming back, som sträcker sig över typ 350 oktaver medan jag får göra Fever. Fever, som innehåller ca 5 olika toner. Kul jul? Nej! Jag vill också göra nåt roligt!

Är iallafall ute hos pappsen nu. På vägen stannade vi på OK, och av nån outgrundlig anledning köpte jag en påse chilinötter. Jag tycker inte ens om det.

Nu ska jag lägga mig och läsa nya Cosmopolitan, och sen blir det eventuellt sova av.
Ciao!

Ingen rast, ingen ro

Har varit på benen hela dagen. Först skola, sen planering inför utklädnadsshowen, häng med Lisa, sångträning och så finally hem. Och snart ska jag iväg igen. Pappa kommer och hämtar mig om bara några minuter, vi ska på begravning imorgon.

Måste gå och packa ner nagellacksborttagning. Avskavt rött känns inte riktigt rätt inför morgondagen.
Ciao.

Snörvel

Fortfarande allergiskt. Måste komma ihåg att ta med fler tabletter till skolan.

Mina försök att blogga igår kväll stoppades effektivt av att Blogger vägrade låta mig logga in. Shame.

Nu ska jag medicinera mig, och sen bär det av till bussen.
Ciao!

onsdag, maj 10, 2006

Surprise surprise!

Inte har jag gjort nån psykologiläxa. Fast jag kollade inte på TV heller, det blev senaste numret av SOLO G istället.

Mitt glada humör hänger fortfarande kvar, det är ljuvligt! Jag har nästan, men betoning på nästan lust att ta en promenad. Men det är bäst att jag avstår för sticker jag nosen utanför dörren blir jag attackerad av pollen.

Om en timme blir det OC och äntligen, äntligen försvinner mesen! :D
Ciao!

Oh happy day!

Jag är på ovanligt bra humör idag, trots att jag lyckades med konststycket att glömma min kofta på bussen. Jag gissar att ingen är särskilt förvånad...

Efter skolan stannade jag kvar och hjälpte till att måla kalendern som vi sen hängde upp i ljushallen. Klyftig som jag är lyckades jag få med min födelsedag på den, trots att jag fyller år en hel jävla månad efter vi tar studenten.

Stannade och snackade med Åsa ett tag på hemvägen, det är alltid trevligt.

Nu ska jag gå och slappa framför tv:n ett tag, alternativt göra min psykologiläxa. Jag får se vad som väger tyngst, helt enkelt.
Ciao!

You left the sweetest taste in my mouth

Ska snart skutta iväg till bussen. Fin väder idag igen, förstås. Jag bestämde mig för att världen får lov att leva med mina vita ben idag, så det blev shorts.

Nu är det dags att kila, ses i eftermidag babies!
Ciao!

tisdag, maj 09, 2006

Summer nights

Jag är inte så mycket för värme. Det är obehagligt, och man svettas. Däremot älskar jag sommarkvällar. Allt med dem, förutom myggen. Det är skön temperatur, skönt ljus, sköna ljud och det luktar så gott! När jag kollar ut genom fönstret ser det precis ut som en perfekt sommarkväll. Man skulle ha lite jordgubbar med mjölk, eller smultron på ett strå.

Har precis kollat klart på Gilmore Girls. Jag älskar det programmet. Men nu är det slut för säsongen. Men jag har ju alltid boxen med första säsongen om det kniper.

Det är otroligt skönt att ha gjort klart skolskiten för dagen. Att bara kunna sitta och slappna av är något väldigt sällsynt i min värld, så när stunder som denna kommer är det bara att njuta!

Jordgubbar

Skulle precis skriva ett annat inlägg, men det får vänta lite... Mamma fick precis lite besök och vi ska äta jordgubbar och glass. Jag känner mig väldigt uppklädd för gästerna i ett par blårutiga boxershorts och värlens största collagetröja. Men wtf, jag ska inte stöta på nån av dem inom den närmsta framtiden så.

Plugg, plugg och plugg

Nu är jag helt slutkörd. Har precis gjort två hela inlämningsarbeten. Ett i religion och ett i historia. Tråkigt nog har fördelningen på grupparbetet varit lite ojämn. Men shit happens, eller?

Mamma och Janne är på födelsedagsmiddag, så jag är själv hemma med hunden och agerar telefonsvarare. Tydligen vill väldigt många ringa och gratta när man fyller 40.

Och så fick man lite roliga nyheter: jag ska bli plastfaster! :D Min styvbrors fru är på smällen. Riktigt kul!

Nu ska jag kanske laga mat.
Ciao.

Ice ice baby!

Sippar på ett glas iskaffe. Superbt sätt att få i sig koffein även när det är 360 grader ute.

Sitter och knåpar med mitt historiaarbete. Jag tror att det blir bra när det är klart, för tillfället är det en smula rörigt. Jag tror att jag måste ta en paus nu. Har ju ett till inlämningsarbete med deadline imorrn, så nu blir det bye bye Sydafrika och helloooo djurförsök.

The final countdown

Idag är det exakt en månad kvar till studenten. En månad! Om exakt en månad kommer vi stå på traktorflaken och skrika när vi åker runt genom stan. Helt sinnessjukt.

Idag fyller mamma år! 40, för att vara mer exakt. Stort grattis mamsen!

Nu ska jag gå och fixa nåt att käka.
Ciao!

måndag, maj 08, 2006

Trött, så trött.

Jag är extremt trött just nu. Och jag har ont i huvudet, och jag fryser. Får jag en till sjukdom vet jag inte vad jag gör. Jag tänker bekämpa den med alla medel som finns.

Imorrn blir det eget arbete i skolan ca 3 timmar. Inte mycket att klaga över. Jag har en del saker som behöver göras anyways, ett historiaarbete och ett religionsarbete, för att vara exakt.

Nu ska jag fråga min mamma om hon vill leka.
Adiós!

Långa måndag

Måndagar är min hatdag på veckan. Ca 07.30 lämnar man hemmet på morgonen, och ca 18.00 kommer man hem. Svenska, psykologi, religion, musikverkstad och så en sånglektion. Jag är helt slut. Plus att mördarvärmen är här med buller och bång. Jag gillar svalka, ca 10-15 grader är finemang.

Var och valde ut ett halsband till min mor som fyller 40 imorrn på lunchen. Jag valde det på lunchen alltså, hon fyller inte bara då. Jag tänker låna det flera gånger, jag blev kär.

Nu ska jag leta fram massa fakta om Sydafrika, och imorrn planerar jag att sätta ihop skiten.
Sen ska jag käka innan jag svälter till döds.
Ciao!

söndag, maj 07, 2006

God natt

Tänkte sitta här och göra lite research för ett skolarbete, men internet har hakat upp sig och jag har inget tålamod. Så jag går och lägger mig istället. Kollar på One Tree Hill sen tidigare och lite Simpsons, man ska trots allt upp tidigt imorrn.

God natt people, vi ses imorrn.

Hmm.

Jag har en distinkt känsla av att nåt kommer gå fel inom den närmsta tiden. Jag brukar få det ibland, och tyvärr brukar jag ha rätt också. Well well, tiden får utvisa.

Jag är nästan klar med mitt fiktiva högtidstal. Det är så mycket svårare än jag tyckte att det lät från början. Det blev ett bröllopstal till sist iallafall. Hoppas att det faller fröken Skåne i smaken. Jag gissar nej, det är inte särskilt bra nämligen.

Nu ska jag gå och skriva klart talet, sen ska jag spela lite gura. Skrev ut ackorden till The Scientist idag och den låter riktigt bra på gitarr faktiskt.

Adjöken.

Före och efter



Igår var jag alltså och kapade av mig håret. Skillnaden blev ganska drastisk, som ni kan se på bilderna. Jag är nöjd!

Atjo!

Jag vet inte riktigt hur man stavar till en nysning, men jag gjorde ett gott försök.

Är hemma hos mamma nu. Det är varmt. Och jag nyser och snorar utav bara helvete. Jag hatar allergier. Jag tänkte ta en bild på håret också, och göra en före-efter-grej, men kameran var ute på vift. Det får bli om ett tag istället.

Ska strax ta en dusch, och sen ska jag sätta mig ute i skuggan och plugga lite.

Guten morgen!

Över en timme satt jag igår och försökte klura ut hur man får in en liten text om sig själv under profilbilden. Behöver jag tillägga att det gick sådär?

Jag önskar att jag kunde sitta utomhus och skriva mitt högtidstal, men eftersom nån jävel kom på att det vore skoj om vissa människor inte tålde vissa saker, så måste jag hålla mig inomhus ca april-augusti. Det är underbart.

Nu ska jag iallafall slå huvudet i skolböckerna.

lördag, maj 06, 2006

Heja Henke!

Satt och kollade på Barcelona-Espanyol med familjen. Jag har aldrig sett mig själv som nån större patriot, men nog slog mitt blå-gula hjärta ett par extra slag vid Henkes stående ovation. Sa jag annat skulle jag ljuga.

Efter matchen kollade jag på ett sjukt bra avsnitt av Law & Order: SVU. Jag ska bli precis som Olivia Benson när jag blir stor. Hon är idealkvinnan.

Ska pyssla lite med bloggen nu och se vad man kan lära sig. Sen blir det god natt, måste plugga hela dagen imorrn nämligen.
Nattinufsan!

Fucking allergier

Har haft skitmysigt med släkten, vi har grillat och så. Jag startade av någon anledning en klubb som går ut på att man ska ha ketchup på näsan. Jag vill ta bort min nu.

Sen slog mina allergier till, jävla helvete. Tog just en tredje tablett, är det en överdos?

Klippt och klart

Så var det gjort. Nu sitter jag ute hos pappa med ca 2,5 dm mindre hår. Blont är det också, för den delen. Det blev bra till sist, jag lägger in bilder imorrn när jag kommer hem till mamma.

Ikväll kommer min farbror och mina kusiner över och grillar. Det blir nog trevligt.
Ciao!

D Day!

Dags att klippa håret. Just nu lutar det åt en ganska redig kapning. Jag har aldrig varit mycket för att toppa håret. Blont, blir det nog också. Nånting i den här stilen, kanske lite längre. Jag är bara lite rädd att jag kommer ångra mig. Men wtf, hair grows, eller hur? I synnerhet mitt som växer cirka en och en halv meter per år.

Vi får se vad som händer!

fredag, maj 05, 2006

En ljuvlig dag

Har haft en supermysig dag :)

Var i Eskilstuna med mamma, Brunte och Bea och shoppade. Hittade studentkjolen! Jättefin. Köpte även jeansbyxor, diadem och annat smått och gott. Åt också en svindyr jävla mjukglass. En väldigt liten bägare för 25 pix. Köpt av en tvättäkta subba, till på köpet.

Sen åkte jag och Hanna till Mette där även Amanda och Camilla häckade. Vi hade en natta-picnic med kortspel. Jag var inte på topp, må tilläggas.

Imorrn blir det klippning och färgning av håret. Vad som händer vet ingen än. Förändring vankas iallafall.

Nu ska jag ta en dusch, och sen blir det sömn för hela slanten.
Ciao!

Sommar och skor

22 grader, stod termometern på när jag kikade ut genom fönstret.
Rena sommarvärmen! Man behöver inte ens ha kalasbyxor på sig
när man går ut! För första gången fick jag använda mina älskade, übersköna ballerinaskor från Chinese Laundry.

Om ett litet tag bär det av till Eskilstuna med mamsen, Hanna och moster Bea! :)
Ciao!

The biggest, the best!!

Jag är så jävla bra! Helt på egen hand lyckades jag lista ut hur man byter bild här om bilden inte finns nån annanstans på internet. Det kan nog bli teknikfreak av mig nån dag också! Fast tekniskt sett fick jag lite hjälp. Av Moa. Men jag är jävligt duktig ändå! :D

Om en timme eller så ska jag, mamsen och Hanna bege oss till Tuna Park. Jag vill verkligen hitta mina skor. Sen blir det eventuellt en picnic med gänget! :)

Ciao.

Tadaa!

Från och med nu huserar jag här. Hoppas att det går fort att sätta sig in i alla ny funktioner. Jag är inte den mest tekniska människan. Men det ska nog gå prima.

Ciao!

torsdag, maj 04, 2006

Ghost Whisperer

Jag tittade på första avsnittet av Ghost Whisperer nyss. Tänkte att det kunde vara kul med ett torsdagsprogram också. Tyvärr får jag fortsätta leta. Det är det absolut mest corny program jag sett på väldigt, väldigt länge. No offense till min lillasyster, men en 9-åring hade kunnat skriva bättre dialog. Vilka saker som slår i USA, det är så man blir mörkrädd.

Tack vare Wentworth Millers inhopp fick man iallafall lite behållning av programmet, som min mamma sammanfattade det. Han är mumsig att titta på.

Nu blir det sömn för hela slanten.
God natt!

Irriterad

Egentligen vill jag ha kvar min gamla trogna blogg. Men som blogg.se funkar just nu tänker jag hålla mig borta. Jag använder den här som substitut, kanske flyttar jag permanent, ingen vet. Jag är väldigt arg på blogg.se nu, och vill inte uppmuntra dem.

Nu ska jag försöka sätta mig in i det här systemet, allt är väldigt nytt och skrämmande.