lördag, juni 24, 2006

Utbrott

Jag ber om ursäkt för vad jag skrev om Polodski tidigare, det stämmer inte. En allvarlig stukning skulle räcka gott och väl.

Jag vet egentligen inte varför, men när det gäller svenska fotbollslandslaget hetsar jag upp mig så överjävligt. Jag är lika trött och förbannad som spelarna efteråt. Men jag har lugnat mig nu. I alla fall lite.

Detta kan mycket väl vara det sista inlägg jag skriver på ett tag. I natt bär det av till Hellas och Peckelalis hus! :) Det ska bli underbart att komma härifrån en vecka och bara slappna av. Och sen börja jobba direkt när jag kommer hem. Suck. Men men. Det är cash till min och Hannas resa i höst :)

Nu ska jag gå och försöka få några tmmars sömn innan Katta och Kaare kommer och hämtar mig vid kl 3..!

Ha en bra vecka, det ska jag!
Puss och kram!

Jaha

Mest är jag nog arg. Och så känns det jävligt tomt. Argast är jag på domarjäveln. Sen kommer Miroslav Klose och den jävla Podolski. Miroslav Klose mest för att han är så sinnessjukt ful! Han ser ut som Sean Penn, fast ännu mindre attraktiv. Fy fan vad arg jag är. Jag hoppas att Podolski bryter benet. Jag gör verkligen det på riktigt. Jag skulle skratta, för jag är svensk och bitter och skadeglad.

Bajs.

God afton Arboga

Nu ska jag och Hanna Banana sussa. Vi var grillmeisters, otroligt skickliga till råga på allt, och så har vi kollat på fotboll och hatat Staffan Lindeborg. Jag gör det rätt ofta. Idag sa han att koreanen vann duellen retroaktivt. Om någon har ett Lindeborgskt lexikon får ni gärna berätta vad fan det betyder.

Dagens låt: Everytime we touch - Cascasda

Nightynight.

fredag, juni 23, 2006

Midsummer madness

Jag gillar inte midsommar. Jag gillar inga helger som man ska fira bara för att fira dem. Typ midommar och Valborg. Jag vet inte varför de firas, och då tänker jag banne mig inte fira alls. Jag och Hanna ska åka ut till Hallsta och grilla och mysa. Eventuellt är Mikaela där också :)

Jag hämtade min färdiga skiva idag! :) Det var jättekul att höra den, tyvärr var inte Fix you med på denna version. En ny kommer efter helgen.

Kom nyss hem från stan. Skulle göra lite last minute-shopping innan jag far till Aegina, men det var bara H&M som var öppet. Två linnen och en scarf blev det, iallafall.

Dagens VM-bild


Självklart får åttondelsklara Australien plats här i bloggen. Jag, som är ett fan av fair play, tycker att Australien spelar väldigt bra, rolig och trevlig fotboll. Att laget sedan fullkomligt kryllar av heta hunkar är ju bara en bonus ;D Harry Kewell, Lucas Neill, Tim Cahill, Marco Bresciano, Brett Emerton... Jag säger well done till päronen.

Matchen var fantastiskt spännande, dessutom. Naglarna är nerbitna längre än vad som är skönt och axlarna känns på snudd lika spända som efter Sveriges senaste match.

Dagens låt: har inte lyssnat på något speciellt. Däremot sjöng jag och Mikaela fantastiskt fin stämsång tidigare. Jag kör på det.

God natt sportfans.

torsdag, juni 22, 2006

Milkshake i strut

Min lillasyster är så ofantligt söt ibland. Vi ska snart åka och köpa milkshake och hon säger då längtansfullt "jag ska ha en stor milkshake i strut, inte våffel med massa strössel". Jag dör fan av kärlek.

Själv ska jag ha en milkshake i mugg.

Dagen har varit händelselös. Tjeckien-Italien och delar av Ghana-USA har det blivit. Och två tupplurar. Imorrn ska jag hämta min skiva ;D

onsdag, juni 21, 2006

Your skin, oh your skin and bones

Har varit en alldeles för lång, alldeles för seg dag. Har känt mig rätt nere av både en anledning och två. Jag har inte haft lust med varken något eller någon. Stressad känner jag mig också.

Längtar till Aegina. Folket, stämningen, miljön och förhoppningsvis svensk fotboll. Underbart. På söndag bär det av.

Dagens låt: Yellow - Coldplay

Imorrn ska jag vara glad hela dagen lång.
God natt!

Boring

Jag har olidligt tråkigt. Det är kvavt, trots massiva regnskurar och inget på tv. Ingen är online på msn. Ingen intressant iallafall. Jag längtar till Grekland, pistagenötter och öl. Jag har ingen lust att läsa, för man kan inte sitta utomhus och göra det. Och om jag sitter inomhus kommer jag somna. Jag ställde klockan av misstag i morse och vaknade för tidigt. Jag är trött. Och uttråkad. Entertain me!

tisdag, juni 20, 2006

Suck on that, Brits!

2-2. Herrejävlar vilken match. Ont i halsen, ont i armar och axlar. Marcus Allbäck är kung. Fråga: var det verkligen Henke som gjorde målet? Här hemma tyckte vi oss se en mellbergsk fot som hade något med saken att göra. Mellberg. Vilken karl. När 2-2-målet kom stod jag och far och hoppade och skrek och kramades i ett hörn. Fan vet hur vi tog oss dit. Folks, låt oss bilda en pakt; tillsammans ska vi avsätta Staffan Lindeborg. Och sen skyller vi på Adnan.
38 år. Sug på den, jävla anglosaxer.

I can't stand the heat

Det är tryckande hett i mitt rum för tillfället. Jag smälter, jag smäller av!

Är ute hos far. Ska snart börja gnugga fast Sverige-tatueringar på alla. Jag kör samma som sist, det verkade vara ett vinnande koncept.

Malou Spears

Inte i mina vildaste drömmar kunde jag föreställa mig hur sjukt jobbigt det är att stå rätt upp och ner och sjunga i 4 timmar. Jösses Amalia. Jag kände mig som Britney Spears, fast med snyggare röst.
Producentkillen slängde till och med in en extralåt helt gratis. Skivan består av Imagine, When you believe, Fix you, Hallelujah och Yellow. Och han lovade att den skulle vara klar innan midsommar! :)

Snart ska jag fara ut till pappa. Sverige-England tonight!! :D

Dagens VM-bild

Jonsson från start? Tja, varför inte?

måndag, juni 19, 2006

The days of my life

Har blivit gravt dagvill sedan skolan slutade. Har gått och inbillat mig att det är lördag hela dagen. Måndag. Måndag är det. Imorrn är det tisdag och Sverige-England. Tjohoo!

Det har varit en lång dag... upp tidigt i Hallsta, mamma kom och hämtade mig och jag åkte och övade med organisten. Sen var det begravning, som var otroligt fin. Jag sjöng Edelweiss, och förhoppningsvis lät det bra, även om det var jobbigt att sjunga samtidigt som alla var så ledsna. Därefter stack jag och Hanna hem till Monkan och träffade nästan hela gänget, inklusive några av de nyhemkomna Hultsfredarna. Det var väldigt nice.

Klockan ett imorrn bär det av till en inspelningsstudio nere på stan där jag ska spela in en alldeles egen skiva! (Studentpresent från mor.) Det ska bli riktigt roligt, och jag hoppas att resultatet blir bra.

Nu ska jag gå och lägga mig, asförbannad för att jag lyckades missa både Law & Order och Simpsons idag pga av att jag som sagt trodde att det var lördag.

Dagens låt: When you believe - Whitney Houston & Mariah Carey

To all a good night!

Blossom of snow

Har varit och repat med kyrkodamen, det gick bra. Snart bär det av.

På söndag far jag till greklandet. Fy farao vad skönt det ska bli. Sol, bad, Amstel och körsbärscrossianter. Mums.

söndag, juni 18, 2006

Kim vs Lee

Jag är inte så bra på namn. Att bo i Sydkorea skulle vara ett helvete för mig. Bara i det koreanska landslaget finns 8 Kim och 5 Lee. Jag skulle hellre heta Lee, tror jag. Det låter mycket snäsigare.

Dagen har varit sjukt lång och seg och innehållit mängder av fotboll. Me like. Matchen på tisdag kommer bli så jävla bra!! Can't wait!

Dagens låt: When I'm sixty-four - the Beatles. I Maccas ära.

Nu ska jag snart sussa. Det blir tidigt imorrn.
Nattinatt.

Will you still need me, will you still feed me...

...when I'm 64? Dagens tribute går till sir Paul McCartney som fyller 64 bast denna dag.

Såg just Brasilien-Australien (2-0). Kändes inte som ett rättvist resultat, Socceroos spelade stundtals lysande och dominerade delar av matchen. Två turmål av brassarna blev dock Aussies fall. Jag hoppas att de tar nya tag och kommer igen mot Kroatien. Åttondel för Australien skulle vara VM's trevligaste överraskning.

Sunday, bloody sunday

Massiv allergiattack. Jösses. Jag hatar när gräspollenet börjar förpesta mitt liv.

Stannar i Hallsta tills imorrn bitti när mamsen kommer och hämtar mig. Ikväll blir det garanterat Brasilien-Australien, och jag tänker hålla på Aussie. Jag älskar underdogs, alla utom T&T. Fast jag hoppas att de lyckas med 0-0 mot Para. Det kan de gott ha.

lördag, juni 17, 2006

Italien-USA

Herrejävlar. Vad hände inte? Det var väl det där med helikoptern, i stort sett.

fredag, juni 16, 2006

Fredag

Dagen har sett ut så här: vid lunch drog jag ner på stan och träffade Mette och Sanne. Sen har vi kuskat land och rike runt och sökt bikinin. Tyvärr har inga affärer några snygga kvar. Jag får väl bade nude i sommar, helt enkelt. Jag hittade iallafall en BH. Vi käkade på Brogården och både jag, Mette och Susie-Q var djupt generade över unga pojkars språkbruk i dagens samhälle. Kallar men nån för "jävla blygdläpp" liksom? Är det rätt?

Vid åtta kom Sanne och hämtade mig och vi for till Monkan och hängde med henne och Angelica. Vi spelade olika spel. Lag Sanne-och-Malou vann varje gång, må tilläggas ;D

Nu ska jag krypa till kojs och kolla på lite Simpsons.

Dagens låt: Who's da man - Elias feat. Frans

Sov gott pojks och flicks.

Dagens VM-bild



Behövs det en närmre förklaring?


Bild från Aftonbladet.

Dagen efter

Är det inte sånt här vi vill se? Visst blir vi helt degiga i hjärtat och varma i magen? Visst känns det som att gosa med en riktigt liten hundvalp? Jo, det tycker jag faktiskt.

Ska ner på stan med Mette och Sanne idag. Bikini-shopping. Huvva.

torsdag, juni 15, 2006

Ein, zwei, drei - krossa Paraguay!!!

Jag vill börja med en skriftlig ursäkt: jag erkänner att jag under åren har kallat Fredrik Ljungberg både det ena och det andra. Jag har gnällt, jag har gnatat och jag har varit pissed off. Idag hände något som fick mig att äta mina ord och min hatt. Fredrik Ljungberg, sanna mina ord: allt är förlåtet. Jag ska aldrig kalla dig jävla kärring nånsin igen.

Jag vill sedan fortsätta med ett rungande JAAAAAA!!!! Fy fan vad underbart! Vi är med i matchen igen! SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE!

Matchen som skulle ses i Mälartältet avnjöts istället hemma hos Hanna. Det var helt enkelt för mycket folk där inne. I'm not big on crowds.

Nu ska jag gå och sova och drömma ljuva drömmar om att Ljungan faktiskt kan använda huvudet också! England nästa... kan ni säga 38 år, bitches?

Dagens VM-bild

GO KIM!!

5

Countdown: T minus 5. Jag känner mig töntigt nervös. Jag förstår inte varför jag ska vara nervös över huvud taget. Det är ju inte som att jag ska spela högerytter direkt.

Matchen kommer iallafall att beskådas i öltältet nere på Löga. Jag ska hålla span efter pappsen på läktaren.

Hyper

Nu börjar mina fotbollsnerver kicka in, dvs jag är så sjukt nervös inför matchen att jag knappt kan stå på benen. Startelvan är bra, dock. Skönt att ledningen lyssnar på folket. Ett byte kan dock göras: in med Shaaban i mål! Kom igen!

onsdag, juni 14, 2006

Nattadags

Helt crazy, klockan är över 23 och det är baske mig dagsljus ute.

Imorrn bitti ska jag babysitta min lillsyrra, sen bär det av hem till mor. Sverige-Paraguay kommer antagligen att avnjutas (eller nagelbitas) i Mälartältet.

Dagens låt: Sorgligt nog Boten Anna-Basshunter som jag inte kan få ur huvudet.

God natt.

Rami Shaaban

En liten tanke såhär dan före dan... Är det verkligen smart att byta ut Rami Shaaban bara för att Isaksson mår en aning bättre? Låt Shaaban stå och visa vad han kan! Mannen är en klippa!

Dagens VM-bild

This is how we like it, yes?

...

Jag är trött. Har varit uppe sen 7. Dagens slutsats är: skolavslutningar suger. Falsksång, hetta och alldeles för långt program. Fast Ellen och hennes blockflöjt var ok.

Nu ska jag lägga mig och försöka ta en nap. Det är inte det allra enklaste då man är barnvakt åt två nioåringar, tro mig.

tisdag, juni 13, 2006

Dagens VM: sexy papas

Här kommer min utlovade lista över VM's hunkigaste hunkar, som ett brev på posten.

1. Fredrik Ljungberg, Sverige. Kalla mig fjortis om ni så vill. Det blir inte mkt hetare iallafall.
2. Olof Mellberg, Sverige. Vilken karlakarl. Kolla käkbenen *dregel*.
3. Eddie Pope, USA. Det är nästan så att man börjar smyghålla på Amerika. Nästan.
4. Cristiano Ronaldo, Portugal. Hubba hubba.
5. Zlatan Ibrahimovic, Sverige. Inse, ingen kickar fotboll som han.
6. Michael Owen, England. Becks i all ära, men charmigast av dem alla är iallafall Micke.
7. Tsuneyasu Miyamoto, Japan. Mumma!
8. Aaron Lennon, England. En av turneringens hetaste bänkvärmare, med turneringens hetaste efternamn.
9. Christian Wilhelmsson, Sverige. Sååå sööööt. Men tofsen, Chippen, tofsen!
10. Alessandro Nesta, Italien. Har förlorat lite av glansen från EM 2000, men ändå såå läcker!

Eftersom de svenska grabbsen dominerade listan må man väl dra slutsatsen: inga är så sexiga som vi!

Svett, del 2

Fortsatt värmebölja. Jag lider.

Mor och jag tog en tripp och shoe-shoppade. Ett par marinblå seglarskor och ett par ljusgula ballerinas blev det för min del. Jag är nöjd.

Nu bär det av ner på stan för picnic i Vasaparken med Hanni och Mette. Ikväll ska jag ut till Hallsta, jag ska på min lillsyrras skolavslutning imorrn. Jag tippar på att kvällen kommer innehålla Brasilien-Kroatien. Och förstås min utlovade hunklista.

Adios!

måndag, juni 12, 2006

Svett

Den som säger att damer inte svettas är antingen en komplett idiot eller så lever han bara i denial. Försök själv att inte svettas när utomhus-termometern står på 31,2 och den inne på 28,6. Jeez Louise, man skulle kunna tro att man är långt ner på kontinenten.

Hanna åkte nyss hem. Vi hade en trevlig picnic på en stor asfalterad yta som gav värk i kroppen. Det diskuterades mest VM. Imorrn kan ni se fram emot en lista över de hetaste männen i hela turneringen.

Dagens glada VM-överraskning blev iallafall Australien som vände mot Japan och vann med 3-1. I like.

Eftersom jag är lite anti Italiens landslag tänker jag bojkotta Italien-Ghana och istället kolla på nya Law & Order-spin-offen Trial by Jury tillsammans med min påse Flamin' hot och ett glas iste.

Arrivederci!

Sommar och sol

Håller på att bränna en skiva med sommarmusik som jag ska ta med mig ut för dagens solning. Eftersom jag kör på metodiskt solande är det idag dags för armar och axlar.

Dagen kommer se ut något så när som följande: solning, cykla och handla, USA-Tjeckien. Låter prima i mina öron. Imorrn ska jag försöka organisera en picnic.

Mygguschlingar

Hela jag kliar. "Smörj in myggbetten med Salubrin", säger mamma. My ass säger att det inte funkar. Tacka vet jag Xylocain. Undrar om det finns att tillgå här i huset.

Och så lite VM. Är det här oroande eller? Känns ju skitbra att två av våra viktigaste spelare går och hyser agg mot varandra. Artikeln känns för övrigt helt meningslös.

Nu blir det solning.

söndag, juni 11, 2006

.

Helt plötsligt blev jag på världsdåligt humör. Ibland slår det bara till, utan förvarning och utan orsak. Kvinnoskap, kallas det tror jag.

Jag ska snart gå och sova, jag är sinnessjukt trött. Fläkten ska fram i natt, annars smälter jag bort i den microvågsugn som kallas mitt rum. Eventuellt blir det lite Family Guy först. Eller inte, tiden får utvisa.

Dagens låt: Photograph - Jamie Cullum

Sweet dreams.

Dagens VM-bild



Hahaha, den absolut underbaraste VM-bilden jag sett på mkt, mkt länge. Vad gör Zlatan? Bajsar han?

Bild från Aftonbladet.

Nu blir det lite Angola-Portugal och lite öl.

Yo

Ligger ute på en solsäng i skuggan på baksidan och mår oförskämt bra. Peck och Bea är på visit. Grannen spelar dragspel, vilket är lite mindre uppskattat. Hur som helst har jag lyckats med konststycket att få lite färg på benen, det var ca 5 år sedan sist. Håller på att skaffa en grundfärg innan jag åker till greklandet om två veckor.

Nu ska jag fortsätta umgås med min kusin och välja ut låtar till min skiva som jag ska spela in :) Bara att höra av sig om jag ska smsa över en kopia, höhö!

Dagens VM

Som jag tidigare nämt har jag ett ganska allvarligt problem. Det heter Staffan Lindeborg och arbetar som sportkommentator på SVT. Detta är något jag och min far har gemensamt, och vi diskuterar det väldigt ofta. För att få fram en bättre bild tänkte jag göra en lista över det som besvärar mig mest med mannen.

1. Han har inte koll på nånting. Han gör sina egna bedömningar av vad som händer på plan, som han sedan inte ens inser är totalt jävla felaktiga.
2. Han snurrar in sig själv i statistik, hamnar på villospår, och inte en jävel blir klokare av vad han har att säga.
3. Han har äcklig röst.
4. Han kan inte säga Joe Cole. Hur han än försöker kommer det ut antingen som Jew Cool, eller Michael Owen. Jew Cool vore ett jävligt tufft namn. Som en judisk Läderlappen, typ.

Summan av kardemumman blir följande: karln borde gå i pension. Snarast. Helst för ett par år sedan.

Nu ska jag lägga mig och sola (!). Sen blir det mer fotboll att hetsa upp sig över.

lördag, juni 10, 2006

God natt folks

Den värsta ilskan lade sig. Jag har noggrant tänkt ut en strategi som jag rekommenderar att herr Lagerbäck följer, haha.

Hela jag är täckt av myggbett. Jag har till och med fått ett i handflatan... Är det ens möjligt?

Dagens låt: Imagine - John Lennon. Old but gold, så att säga.

Nu blir det maratonsömn.
God natt!

TNT

Ja, jag tog studenten igår. Men jag kan inte skriva något som ens börjar beskriva hur det var, så jag skippar det. Hur som helst var det en av de största upplevelserna i mitt liv.

And here comes the rage. Jag har inte ord att beskriva hur vansinnigt förbannad jag är just nu. Förbannad, frustrerad och genomsvettig. Hela jag har hjälpt till att försöka få i den jävla bollen i Trinidads mål. Lista över personer som bör akta sig för mig just nu: Lars Lagerbäck, domarjäveln, Marcus Allbäck, Dwight Yorke, övriga trinitobaggar och Staffan Lindeborg. Inte för att han hade något med Sveriges match att göra, men för så många andra anledningar att det skulle ta ett helt inlägg att lista dem. Jag hoppas utav bara helvete att Trinidad and Tobago (TNT?) stjäl poäng även från Paraguay. Då skulle jag skratta hela vägen till VM-finalen (som för övrigt äger rum på min födelsedag).

Imorrn åker far ner till Tyskland, han och hans gubbar ska bevittna Paraguay-matchen. Hoppas att han funkar som lucky charm.

Och så vill jag redan i förväg be om ursäkt för att fotboll kommer dominera denna blogg fram tills den 9 juli. Och så var det sagt.

onsdag, juni 07, 2006

MFRD - A desperate housewife?

Jag har lekt fifties housewife hela dagen, pga hög tråkfaktor. Men jag har iallafall fått mycket gjort. Städat, dammat och dammsugit mitt rum + badrum och köket. Bytt rent i sängen. Tvättat en maskin. Diskat. Lagat mat. Jag är precis som Donna Reed. Fast med snyggare hår.

Snart ska jag och mamman iväg till Maxi och handla inför studenten. Imorrn är det Pecks tur, och på fredag är det dags för mig! Fy fan vad jag är bra!

Oh baby

Dagens ämne på Ricki: Weave Wars. En brud hade en jävla skål med guldfiskar på huvudet. Poäng? Ingen.

Jag är hungrig.

Jag börjar dra mig till minnes både ett och annat från igår. Jag var jättearg, både på speciella personer och i allmänhet. Jag hade en pinne som jag fick av Madde i munnen större delen av kvällen. Jag råkade krossa ett glas på toaletten, skrek "Opa!" och låtsades att jag var i Grekland. Och så gjorde jag nåt som orsakade ett sår på ena foten.

Väntar med andakt på vimmelbilderna.

ZzZzZz

Trött, trött, trött. Det är ett under att jag stavar såpass bra som jag gör just nu. Jag är faktiskt oförskämt icke-bakis, efter gårdagen. Tack och lov gick Monkan och Angelica med mig nästan ända hem, annars hade jag nog legat i en liten hög på BC just nu, hahaha. Skitkul kväll iallafall. Jag och Hanna kom på det bästa sättet att få våra favoritlåtar spelade: stå på högtalaren alldeles bredvid dj'n och knacka på hans axel tills han gav med sig.

Nu ska jag gå och kolla på Ricki Lake. Undrar vilket tema det är idag; DNA-test, otrohet eller beautypageant?

tisdag, juni 06, 2006

Party tonight! Tell all your friends!

Sitter startklar, beredd på att svischa förbi Hanna, och sen till Sanne på förkaka. Sen blir det maskeradpartaj på Pluto. Jag har obscena mängder smink på mig för att dra uppmärksamheten från den otroligt osexiga kostymen jag tvingas bära. (Bart Simpson)

Ha en trevlig kväll!
Adjöken!

Ingen kickar fotboll som han

Jag har börjat längta efter fotbolls-VM nu. Det ska bli helt underbart kul. Det ska bli väldigt roligt att se några av matcherna i Grekland också. Sist det hände var EM 2000. Så länge sen var det jag var på Egina en sommar. Crazy! Efter det har det bara blivit påsk-visiter. (Vilket inte är fy skam det heller, må kanske tilläggas) Hur som helst, jag ser fram emot sommaren.

Idag ska jag och hela gänget hem till Malin på födelsedagskalas. Mys. Hoppas att det fina vädret håller i sig hela dagen. Fast det är väl inte att räkna med, förstås.

Och ja... grattis Sverige. Är det så man säger?

måndag, juni 05, 2006

Howdy doody

Var nere på Löga med typ halva klassen och så Hanna, förstås. En tapper skara ur Årets Idrottsklass intog beach volley-banan, med mediokert resultat. Jag fick för mig att det var en bra idé att jag var med, vilket min handled inte håller med om, såhär i efterhand.

Sen gick jag och mor ner till Catta och Rolle och blev bjudna på kinamat. Jag åt väldigt fort eftersom jag hade noll lunch i magen, och började må überilla. Så jag gick hem och kollade lite på Seinfeld. Nu tråkar jag bara, och väntar på mamsen. Funderar på att gå och sova.

Dagens låt: Hips don't lie - Shakira feat. Wyclef Jean

Adjöken.

Följ med mig om du vill leva!

Det slog mig just hur otroligt länge sen det var man så Casper. Ni vet, filmen om det snälla lilla spöket. Jag älskade den filmen när jag var liten. Jag tror att jag har skänkt den till min syster. Kanske dags att rota runt lite i hennes filmhylla.

Nu bär det av ner till Löga! Just när regnet kommer. Men det blir nog nice ändå.

Den himmel jag trodde fanns - kan jag ana där nånstans

Good morning campers!

Ännu en dag med strålande väder. Jag vet inte om jag ska vara glad för att det är somrigt, eller bryta ihop för att det blir ytterligare en dag med massiva mängder pollen i luften. Jag tror att jag väljer det första. Jag får knarka Kestine, helt enkelt.

På eftermiddagen bär det av mot Löga, grillning och beach volley med klassen står på schemat. Det känns som att jag kommer säga pass åt den fysiska ansträngningen.

Bara fyra dagar kvar nu. Fyra dagar kvar tills jag inte längre är gymnasiestudent, utan arbetslös. Fyra dagar tills livet börjar? Eller fyra dagar tills kommer leva i total ovisshet om vad som ska hända härnäst? Vilket som, jag längtar som fan.

söndag, juni 04, 2006

!

Jag ska faktiskt gå och sova nu. För 111 kvällen i rad är jag så sinnessjukt trött att ögonen går i kors. Någon hobbyläkare som vill gissa vad det kan bero på?

Imorrn blir det antagligen grillning med klassen på Löga, om inte vädret säger ifrån.

Dagens låt: Angels - Robbie Williams

Nighty-night.

Söndag

Vilken typisk söndag. Seg, grå dag där inget vettigt blivit uträttat.

Jag och mamma kom nyss hem efter att ha hälsat på Janne på hospitalet, och sen handlat lite. Nu lagar vi en pastasallad. Det ska bli skitgott.

Det var jättemysigt igår kväll. Vi drack några glas vin, sjöng några sånger och utsåg Årets Kvinna. Det blev oavgjort.

Nu ska jag kila. Ikväll blir det tjejkväll här i hushållet.

lördag, juni 03, 2006

Hipp hipp hurra...

...för det är Mikaelas födelsedag. Och för att hon fick jobbet på Fritidsresor, förstås.

Har varit lite disträ hela dagen, tankarna har varit hos Hanna och hennes familj. Skönt att allting ordnade sig, iallafall idag. Förresten Hanni, vad sägs om en vecka på Cypern i höst?

Nu blir det lite käk, sen ska jag proppa i mig fler huvudvärkstabletter.

fredag, juni 02, 2006

Sjungom studentens lyckliga da'r!

Jesus Christ. Idag är det endast en vecka kvar tills jag tar studenten. Det firades med klassfotografering, mösspåtagning och mingel i aulan. Helt fantastiskt tråkigt.

Däremellan var jag en runda på stan med Mette, Hanna och Sara. Köpte en födelsedagspresent till min syster, fikade på Chantal's och snackade en jävla massa skit. Ibland är det extra skönt att vädra.

Ikväll bär det av ut till pappsen, imorrn ska Golan firas.

Utklädnadsshow


SP3B - Bäst? :D

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Härligt! Fint väder på studentfotot. Det kan man väl vara värd. Klockan 11 knäpps kort på vår klass. Sen ska jag kuta runt som en vettvilling och lämna tillbaka alla böcker, sen blir det äventyr med Hanna. En fika kanske, och lite shopping. Jag har födelsedagspresenter att tjacka. Vid 14 sker den stora mösspåtagningsceremonin i ljushallen. Rudbeck är så jävla pretentiöst. Sen bär det av ut till Hallsta, skulle jag gissa.

Om en vecka tar jag studenten.

torsdag, juni 01, 2006

Sommarnatt

Det verkar som att vädret har vänt... solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå. Jag och mamma tog en prommis med hunden. Det var skönt att komma ut ett tag så att jag fick vädra min ilska. Det är bättre nu.

Jag börjar tänka på refrängen nu faktiskt. Ska bli skönt att sova. Imorrn är det studentfotografering, och då måste man ju ha fått sin skönhetssömn. För min del blir det nog vit klänning med en kofta över. Men vi får se vad morgondagen bjuder på för väder.

Dagens låt: No bravery - James Blunt

God natt mammas små kattungar. Sov så gott.

asdf

Fy fan vad arg jag blir på vissa personer! Sköt er själva och skit i andra, ok?! Passar det inte, så håll käften! Aaargh.

Peck och Bea var här och fikade, det var mysigt. Jag bjöd på ytterst sofistikerat fika i form av kaffe och pepparkakor.

Nu ska jag kila iväg.

Fuck you.

Same old story

Och än en gång lyckades jag med konststycket att lägga mig ner för en kort tupplur, stänga av klockan i sömnen och sova i tre timmar. Sure Bernard, jag kanske behövde det, men det finns massor av saker jag behöver göra. Som att städa mitt rum till exempel. Gör jag det inte idag blir det aldrig av, och då blir mamsen sur. Hon är på väg till jobbet för ett lönemöte, jag tror jag passar på när hon är borta.

Desperado, why don't you come to your senses?

Ibland får man de allra skummaste låtarna i huvudet.

Har glidit omkring på stan i min Bart Simpson-dräkt idag, och känt mig härligt flådig. Har nu hittat de sista nödvändiga komponenterna till studentklädseln. Känns bra. Köpte en kofta också. Den var röd. Sen hämtade jag och mor mat på Spicy Hot som vi nu har satt i oss. Thaimat i mitt hjärta för alltid. Mums.

Nu ska jag gå och ta en tupplur. Sen blir det städning av rum. Inte så nice.

Rubrik

Skitväder idag igen. Iallafall om man tvingas bära shorts.

Suck.