söndag, april 29, 2007

Appropå


Ok, så bortsett från att Ralph Fiennes är 100 gånger coolare än Liam Neeson - am I right or am I right?

ps. måste verkligen sluta blogga om totalt meningslösa saker nu.

It's pure procrastination

Ifall någon funderar över varför jag bloggar så mycket idag, så beror det på att jag försöker skjuta upp mitt arbete med kommunikations-artikeln. Simple as that.

Smakprov på dagens undvika-att-plugga-aktiviteter:
- Har kollat på Simple Life, Lyckochansen och Everybody loves Raymond - none of which I like.
- Ätit en bit After Eight-tårta. Mums.
- Har haft diskussion beträffande benrakning och onda dominatrix-lärare med Billie på msn.
- Har läst Zach Braff's blogg. Från början till slut.
- Funderat på hur lika Liam Neeson och Ralph Fiennes egentligen är.
- Kommit fram till att de är jättelika.
- Har funderat över huruvida mina ben har blivit längre sedan förra veckan.

Smakprov på dagens studier:
- Har bytt ut ordet "uninformed" mot "ignorant" i uppsatsen.

Nu ska jag fortsätta (=börja) plugga. Eller kolla på reprisen av Desperate Housewives.

Fynd, fynd, fynd!

Jag köpte pjuck häromdagen. Tre par närmre bestämt, från Skopunkten (välj 3, betala för 2). Hur kan man motstå? Jag köpte dessa fast i svart, de här (übersköna) och ett par svarta sådana för sammanlagt 450 spänn! 450 spänn! Snacka om att tjäna pengar!

σε λίγο

(Aeginas hamn, juni 2006)

fredag, april 27, 2007

Chasing cars indeed

Gårdagen var lång och relativt tråkig. Letade efter en (enligt reg. beviset.) blå Ibiza i 40 minuter igår för att jag skulle tvätta den inför en provkörning. Hittade den till sist på baksidan... silverfärgad, inte blå. Och när jag väl hittade den startade inte bilfan. Och sedan gick tvätten sönder. Blä.

Idag har jag sovit ut (oh well, allt är relativt). Mer pluggande väntar och sedan en slapparkväll. Can't wait.

onsdag, april 25, 2007

btw


(Pink Unicorn - Shuuuun)
Hur het är inte denna tischa? Fick den häromdagen, färsk från Amärrkat. Beställ på CafePress (OBS! Ginormous sizes!).

Summary

Blogg-inspirationen tryter. Behöver serious sleep. Kort sammanfattning:

Lördag - konsertrep (oorganiserat, arg), drinkar + Singstar + Buzz! med Hanna och Mette.
Söndag - konsertrep (organiserat, mindre arg), parkeringsavgift: 68 kr.
Måndag - jobb, konsert (gick strålande IMO, spanska medleyn klär mig), panikartad bilfärd hem, Prison Break-avslutning (mina måndagar kommer bli fasligt mycket tommare).
Tisdag - plugga, konsert.
Onsdag - trött som ett lik, för lång skoldag, freedom fries, ny lek med Billie (typ: låtsas skriva skitfort på en dator samtidigt som du flirtar ohämmat med någon - i detta fallet; Billie. Hilarious.), gangaroos, Ben & Jerry's Phish Food.

Imorrn ska jag jobba 9-18. Sedan ska jag sova. Mmm, sova.

tisdag, april 24, 2007

Det är porr i min skolbok!

Utdrag ur The Study of Language av George Yule:

"You may also notice, the next time you're getting some, that the sounds of relaxation and pleasure typically contain lower vowels."

onsdag, april 18, 2007

Mimmi's Got Talent

Eftersom ingen verkar ha kollat på Talang 2007 i fredags tänkte jag visa vad ni missade. Tjejen är ELVA år.

Such a blonde day...

Dagens språkvetenskapslekion var en aning lång. Mestadels för att jag inte kunde hålla tungan rätt i mun. Jag glömde bort ordet "diftong" och fick för mig att ljuda fram en massa diftonger istället, kallade ett fonetiskt tecken för "the thingy with the thing" och skrek "YO!" en aning ljudligt vid oläglig tidpunkt. Thorsten var less than impressed, I assume.

Mellan varven skrattade jag förstås hysteriskt åt Bajs-Maria. Poop.

tisdag, april 17, 2007

Nuttin'

Jag har ingenting att skriva. De senaste dagarna: pluggat, jobbat, pluggat, tentat, retroaktiv tentaångest, jäst i solen och pluggat.

And that's it.

btw. Drömde att jag låtit tatuera in Reeboks logga på ovansidan av handen. Qué significa?

fredag, april 13, 2007

Hello Dolly!

I höstas skapade Air Fårce One en fantastisk liten tacka (och boy, var vi snygga medan vi gjorde det). Och hon hamnade på tv. Dolly fick bara beta i ett par dagar, men vi minns henne än. Ladies and gents; Operation Rondellfår.



Btw; äkta fårull. Now that's commitment.

So it goes

(1922 - 2007. Kurt is up in heaven now.)

Och så tankar till Johanna. Massor av tankar.

onsdag, april 11, 2007

Productive, productive indeed

Bortsett från en neslig p-bot (bye bye 300 spänn) så har det varit en skitbra dag idag. Jag har kollat kurserna till hösten, bytt böcker, hängt med mormor, haft sångträning (nailed that medley-bitch) och uppnått steg fem från lathunden. Och jävlar vad ödmjuk jag var.

Sitter nu hos pappa, ska kolla Grey's Anatomy med Mikaela, sova kvar och skjutsa in henne till stan imorgon bitti. Sedan blir det shopping med Hanni och Mette och filmkväll med Air Fårce One. Btw så är vi ett street gang nu. Vi måste bara enas om vilka färger vi ska bära.

tisdag, april 10, 2007

Damn you, deceitful memory!

Som många (alla som någonsin träffat mig) vet, så är mitt minne kort. Minilitet, nästintill obefintligt. Som en mp3-spelare med 640 mb-minne. Det har en tendens att svika mig vid de mest opassande tillfällen, som till exempel idag.

Assignment deadline klockan 21. Mitt minne gör mig uppmärksam på detta klockan 22.30, när jag sitter i Hallsta utan tillgång till sagda assignment. Ett telefonsamtal till mamma och ett lögnaktigt datorhaveri-mejl redde dock ut situationen. Hoppas jag.

Dags att sova nu, I think. Imorrn blir det till att göra praktiska saker. Om jag kommer ihåg.

måndag, april 09, 2007

Let's compare and contrast

Söndag:
Sömn.
Påskmiddag.
Game night med Hanna och Ronny.

Måndag:
Uppsats.
Sångträning (läs: sittandes på stol i 2.5 timmar, sångträning 10 minuter).
Hårfärgning (resultat? ingen skillnad. suck).

Ergo:
Söndag - nice-dag, måndag - bajs-dag.

söndag, april 08, 2007

Ride, Sally, ride!

Gårdagens rastlöshet slutade med att jag och Biljana åkte till Donken och köpte glass. Och paj. Och diskuterade hur vi skulle kunna skaffa superkrafter. Och jag skällde tydligen som en hund.

När jag kom hem hade Mette ringt, så jag åkte och hämtade henne. Vi käkade godis och snackade skit och kollade på The Commitments tills jag skjutsade hem henne vid tre imorse. När jag kom hem var jag så klart inte trött, och föll inte i dvala förrän klockan fem. Soooo tired right now.

Om ett par timmar ska vi på påskmiddag hos Katta och Kaare. Är nog bäst att jag tar en tupplur först.

lördag, april 07, 2007

Någon skämtar mig aprillo!

Aprilväder: strålande sol och en hagelskur. At once.

Karaktär? What's that now?

Jävlar i min lilla låda (vad sägs om den, Johanna och Henriette?) vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden. Anledning: det känns som att min hjärna har sovit konstant de senaste dagarna. Att jag dessutom saknar både karaktär och självdiciplin gör inte saken bättre. Jag borde verkligen plugga, men jag gör det inte. Och så borde jag öva på mitt fina (läs: dorky as hell) spanska medley till konserten i slutet av månaden. Men jag gör det inte. Sedan finns det ungefär fjorton andra grejer jag borde göra också, varav de flesta involverar skola eller något i den familjen. Men jag skiter i det. Idag har jag ätit påskgodis och kollat på Gilmore Girls. Och haft ångest över det.

Jag ska ta mig i kragen nu. På allvar. Jag tänker läsa de jävla kommunikations-ariklarna, och jag tänker börja skriva på den kritiska recensionen (eller vad det nu var). Nu.

tisdag, april 03, 2007

And the frown's back...

Jag har haft en skitdag. S-k-i-t-d-a-g. Jag vill knappt blogga, jag har nog snart fyllt upp årets bitterhetskvot. Vaknade fel tid och på fel sida, har haft ont i min begynnande visse och i magen (+ryggen, där jag lyckades sträcka en muskel. om man nu har muskler där) och till råga på allt har jag varit irriterad på det mesta på två ben. Pfft.

Nu ska jag bara kolla på Christine och The Office så att jag får skratta, iallafall lite (Christine är så underbart neurotisk). Imorrn täker jag vara sprudlande, hjärtlig och produktiv.