lördag, juli 28, 2007

Bosnien, 12 poäng

Igår på jobbet träffade jag en mysig, påtänd finne som tyckte att jag såg ut som en bosnisk man. Det kändes härligt.

Bad blogger, bad, bad blogger...

Det är inte mitt fel. Det är Postens planering. Tre luckor och tydligen inte en jävel att ringa in. I torsdags jobbade jag nästan 12 timmar i sträck. Not so nice. Men nu är det helg, och nästa vecka blir förhoppningsvis bättre. Det måste den bli, annars dör jag förmodligen på kuppen.

Födelsedagsfirande av Mette igår, 20 bast och första Systembolagsbesöket. Postenfesten kom vi tyvärr aldrig iväg till, men vi hade kul hemma hos Jonathan och Ida istället. Trots det mådde jag oförsäkmt bra imorse och har hunnit med sjukt mycket idag.

Sitter hos pappa och väntar på pizza nu. Nästa vecka ska jag skärpa till mig. Pinky swear.

söndag, juli 22, 2007

Summering: helg, v 29

Hade lite fest i hemmet i fredags, det var riktigt kul. Trots lite för långa kramar från ambulerande grönsaksförsäljare (en lagom lång kram skulle ha varat i 0,0 sekunder - det gjorde inte denna). Igår var jag bakis. Redigt bakis. Åt en påse ostbågar till frukost. Som tur var blev jag bjuden på nyttigare mat hemma hos Bea senare och somnade klockan 23.

Idag var jag och badade med Hanna och Ronny. If memory serves så var det mitt första svenska utebad för året. Om ett tag kommer Mette hit. Vi ska ha slumberparty. Och imorrn börjar lunken igen...

måndag, juli 16, 2007

Where's the logic, dude?

Fick syn på ett paket lösnaglar i mitt badrum nyss. "Fransk manikyr, 24 st", stod det. 24? Tjugofyra?! Varför? Vem kom fram till siffran 24? Var är logiken?

söndag, juli 15, 2007

Slacker bitch

Jag har softat. Heeela dagen. Åkte till Hanna och slökollade på tv. Åkte sedan till Maxi med Mette och Anders. Slöhandlade. Åkte hem. Slöyoutubade (strange, strange word). Slökollade på Gilmore Girls. Law & Order. Cold Case. Och nu ska jag sova.

The Scientist

Har ni någonsin funderat på hur mycket vätska som får plats i en mänsklig mun? Jag och en noga utvald testgrupp undersökte saken för några veckor sedan. Resultaten varierade mellan 1 och 1 1/3 dl. Så nu vet ni.

Part-ay

Festen hos Mette i fredags blev en aning vildare än väntat. Poliser, toplessbad (inte jag, mind you) och ölduschar. Men det var riktigt kul.

Igår firades min födelsedag i Hallsta med Nettan & co, Annie och Kalle och Silvia. Fick jättefina glas, vin och annat kul. Lägger upp lite bilder senare.

fredag, juli 13, 2007

El fin de semana

Äntligen helg! Har redan tröttnat på att gå upp klockan 6, och jag har bara jobbat en vecka. Bådar gott inför framtiden må jag säga.

Nu håller jag på att göra iordning mig, ska iväg till Mette för att ta några öl och slappa lite.

btw, detta är det första inlägget jag skriver från min brand new laptop.

tisdag, juli 10, 2007

Il Postino

Jag har huvudvärk efter en svettig dag utan kaffe och benvärk efter ett sjujävla spring i trappor. Men jag är glad.

Nu ska jag slappa framför Morden i Midsomer.

ps. Hade en grym födelsedag, med helt perfekta presenter (laptop, Gilmore Girls säsong 6, The Die Hard Collection, Vänner säsong 7, Boys are stupid-prylar och en underbar klänning som far hade valt ut, bl. a.). På lördag blir det party i Hallsta.

söndag, juli 08, 2007

The big one

Btw, jag fyller år imorgon. The big Two Oh. Jag ska fira den med 80 trappuppångar på Posten.

The Zebra

Jag har lyckats igen. Mitt vänstra smalben pryds av ännu ett rivsår från min köksstol. Allt som allt har jag nu tre. Call me The Zebra.

Power Meet

Jag hatar egentligen Power Meet, men Hannas Power Meet-fest igår var jäkligt rolig. Alldeles innan jag körde hem Mette (som var i högform) stod hon på balkongen, skrek 'guleböj' åt några danskar (som artigt vinkade tillbaka medan de begrundade vår IQ-nivå) och hällde en drink i munnen på en finne på trottoaren nedanför. Hon kallade honom Mumin.

Och så kickade mitt lag förstås skiten ur de andra i Singstar, men what else is new?

Dinosaur poop I tell ya!

Är ni intresserade av Henriettes fräsiga evolutionsteori kan ni alltid kika här. Hon är inte dum inte!

Det är nåt visst med musiker

måndag, juli 02, 2007

söndag, juli 01, 2007

Prayer for the weekend

Har haft en väldigt mysig helg.

Öl på Maries gård i fredags, träffade några av mina framtida kollegor.
I lördags åkte jag till Hallsta för en tyst minut på Hammartorget. Väldigt fint fram tills att Nationalsocialistisk Front började propagera. Det förstörde hela stämningen totalt, och man vara bara förbannad när man gick därifrån, istället för att få känna att man tagit del av något fint. På kvällen tog jag ett bad i vår nya jacuzzi, drack Corona och kände mig överdådig.
Och om några timmar kommer mina mostrar och firar min födelsedag i förskott. Vissa har ju turen att få åka till Grekland och lata sig medan vi andra sliter som djur här hemma.

Anyways, jag känner mig oinspirerad. Ska städa nu.