fredag, augusti 31, 2007

Den här scenen ger mig gåshud

Herr Ågren

Jag har ångest. Jag kommer ingenstans i The Sound and the Fury, som ska vara utläst till på måndag, och just nu lockar en helg i Stockholm mer. Vad gör man?

Snabbare än Tyson Gay

I förrgår kväll bestämde jag ett USB-minne från dataminne.se. Redan idag damp det ner i brevlådan. Jag älskar snabba leveranser!

Me & Mr. PMS

Jag har grava aggressioner. Jag är arg för att jag inte har fått tillbaka min jävla uppsats. Jag är arg för att jag börjar få en jävla förkylning. Jag är arg för att jag bara hittar min ena jävla raggsocka när jag faktiskt fryser om båda jävla fötterna. Jävlar.

600

Jag missade när Tyson Gay sprang igår. Det gör mig en aning dyster. Men å andra sidan fick jag spendera dagen med Peck, och det gör mig glad. Vi käkade thaimat, fyndade filmer och köpte pjuck.

Klockan 15 är det dags för Johan Wissman. Hahahaha, stackarn har inte en suck i helvetet. Men han är fin att titta på.

onsdag, augusti 29, 2007

We don't need no education (not)

Har haft skola och utbildning på jobbet hela dagarna, hela veckan. Min hjärna är nu överfull. Det är sjukt mycket man måste kunna för att sitta i Postens kundtjänst. Who knew?

söndag, augusti 26, 2007

13 frågor

Tyson Gay vann alltså herrarnas 100-metersfinal idag. Jag höll på honom. Jag gillar allt som rör Tyson Gay. Det är roligt bara att prata om Tyson Gay. Kanske för att man får säga 'Tyson Gay' då. Tyson Gay väcker även en jävla massa frågor till liv. Hur blev Tyson Gay så het? Hur fick han sitt namn? Blev han mobbad för det i skolan? Är det därför han springer så fort? Är han gay? Eller boxare?

Och när man ändå håller på så finns det ju många obesvarade frågor angående löpning över huvud taget. Hur fort är det fysiskt möjligt att springa? Varför springer svarta män snabbare än vita? Hur kommer man på att man vill dedikera sitt liv åt löpningen? Varför tackar alla löpare gud? Om jag började tro på gud, skulle jag också börja springa jättefort då? Varför har manliga löpare på sig baddräkt? Och, för att citera Kicki: varför gömmer de den inte?

Svara gärna på dessa frågor. Jag behöver peace of mind.

fredag, augusti 24, 2007

torsdag, augusti 23, 2007

Busy day

Att göra:
1. Lära mig Facebook (japp, jag gav upp och gick med till sist)
2. Rasa över att ingen har haft vett att lägga ut den fantastiska book launch-scenen från Bridget Jones Dagbok på YouTube
3. Läsa The Good Soldier av Ford Madox Ford och två kapitel i Beginning Theory av Peter Barry
4. Fika med Peck
5. Hjälpa Hanna med en skoluppgift
6. Förebereda mig inför morgondagen
7. Inse att jag bara kommer hinna med tre av sakerna och följdaktigen sålla bort punkt 1, 3 och 6.

onsdag, augusti 22, 2007

Thank you, Staff Sergeant Dwight J. Morgan

Idag visade Kanal 5 mitt favourite/least favourite (all rolled into one) avsnitt av Sjunde Himlen. Ruthie brevväxlar med en soldat i Afghanistan och när han tragiskt nog dör så bestämmer sig hela familjen för att göra goda gärningar. Eric ger bort sina skor och Robbie ger en militärman frukost. Och så ber de, och tackar den döda soldaten för att de har tillräckligt med pengar för att kunna ge bort skor och frukost. Och förstås Amerika, för att de får leva i frihet.

TV när det är som allra bäst.

She's a brainiac... BRAINIAC!

WOW. Jag måste vara fruktansvärt smart!

So dizzy does work...

Förresten gick jag vidare i urgallningsprocessen angående jobbet. Ska på face-to-face-intervju inom kort. Go figure.

Julegröt och julegris

Har nyss kommit hem från Mikaela (som gjorde en finfin imitation av en julegris - med äpple och allt). Gilmore Girls/So You Think You Can Dance-kväll. Vi har en big fat crush på Danny, hans många baletthopp till trots. Look how pretty!

måndag, augusti 20, 2007

Perfektion


Om jag såg ut så här och hade en egen ponny skulle mitt liv vara komplett.

Jag är ambitiös och framåt... och så gillar jag inte när företaget jag jobbar för får skit, så det ser jag till att undvika.

Gjorde en jobbintervju över telefon idag. Det där med intervjuer är inte min starka sida. Jag får bara hoppas på att Academic Work-damen uppskattade min uppriktighet. Håll en tumme för mig, vettja!

Back to school

Upprop idag. Jag ska dit och försöka snacka mig till en Engelska C-plats (mitt minne är bra, men kort och jag glömde helt sonika att tacka ja till platsen de erbjöd mig). Först blir det dock lite penn/kalender/sudd-shopping och lunch med Carin och Biljana.

söndag, augusti 19, 2007

Fore!

Har spenderat dagen på Scandinavian Masters. VIP-rummet var sjukt mycket lyxigare än tidigare, men sponsorbyn sög. Inga gratisgrejer värda att ens titta två gånger på (ja, jag är materialist - och snål). Kristin Kaspersen var där. Och Sven Tumba. Träffade Jesper Parnevik också - bild kommer så snart Hanna skickar över den.

(btw så fnissar jag fortfarande lite åt min fyndiga rubrik. Nördigt? You bet.)

lördag, augusti 18, 2007

Parties, etc.

Igår fyllde Årets Kvinna år, och det firades. Det spelades Guitar Hero och jag upptäckte att jag suger på Guitar Hero och följdaktligen hatar Guitar Hero.

Och idag kommer Peckelalis hem! Pecken kommer hem! PECKEN KOMMER HEM!! Wohoo!

torsdag, augusti 16, 2007

Slacker bitch, del 2

Hade big plans för dagen. Det slutade med 4.5 timmar framför YouTube. Oh well, vi har alla våra laster. Och jag älskar YouTube.

Vid 19 hämtade jag Lisa och vi åkte ner på stan och käkade. Thai. Yum. Det var jättemysigt, och vi diskuterade allt mellan ostkupor, politik och bindgalna, Naomi Campbell-inspirerade bilförsäljare.

Nu ska jag kolla på Die Hard, och sedan blir det sweet, sweet sleep.

Burn in hell, would ya?

Idag kom jag på den brillianta idéen att färga håret i bara underkläderna. Minimalt med spill på tröjan, inget att dra över huvudet innan man sköljer ur håret, svalt och skönt. Det var toppen. Ända fram tills att Jonas från Securitas ringde på dörren och jag var tvungen att hitta något att skyla mig med innan jag kunde öppna. Varför ringer folk på dörren för att försöka sälja larm när de vet att de boende bakom dörren redan har ett larm? Huh? Jag har nu färgfläckar på mina armar, min rygg, min näsa och min badrumsdörr. Allt på grund av Jonas från Securitas. Burn.

So You Think You Can Dance?

Vi jobbade lite på Mikaelas So you think you can dance?-audition igår. Fantastiskt benarbete.

onsdag, augusti 15, 2007

Anna fick en död get!

Hängde på Leksand Sommarland med pappa och Ellen hela dagen igår. Vi hade skitkul. Men jag står fast vid att det borde ses som falsk marknadsföring när man kallar sitt pariserhjul för tivoli.

måndag, augusti 13, 2007

We're evil inside

Tidernas roligaste prank ägde rum igår. Jag orkar inte förklara, för det var utförligt, men det involverar en massa sms, mystiska paket i hamnen och en man vid namn Bubba.

söndag, augusti 12, 2007

JAG HAR SLUTAT JOBBA

Och ikväll ska jag på Die Hard 4.0 med Henriette, Biljana, Marcus och Johanna. Ja, igen.

lördag, augusti 04, 2007

Spiderpig, spiderpig...

Var förresten och såg The Simpsons Movie förra helgen. Den var grym. And I do love the spiderpig.

Man kan aldrig ha för många skor

Köpte mig ett par skor på Skopunkten. Nu kan jag inte bestämma om de är coola eller bara hoochie mama. Vad tycker ni?

fredag, augusti 03, 2007

1 vecka

En vecka är det kvar tills jag slutar jobba och kanske har något intressant att skriva om här. Och tillräckligt med ork för att orka sitta upprätt mer än 20 minuter efter att jag kommer hem.

Och för er som tycker att brevbäring är intressant: det har varit lite post i veckan, jag har kört ut 500 IKEA-kataloger och nästa vecka ska jag och Hanna dela hage. Wohoo!