måndag, januari 31, 2011

Ett fetto med ypperlig munhygien

"Bättre pris på varor du brukar handla!", löd Ica Maxis budskap när de skickade hem rabattkuponger till mig förra veckan.

Hrm. Vad säger mina mest köpta produkter om mig?



Onyttig men minty-fresh? Tjock men ren? Potatisälskande tandläkare?

Tror inte att statistikerna på Ica har alla chips i påsen.

We are golden

En av mina favoritledare på Friskis hade premiär av sitt nya pass idag. Och ÅÅÅÅ så överförtjust jag blev när jag märkte att hon hade lagt till den här låten. I LOVE Mika.


Nästan lika förtjust blev jag när jag märkte att hon också lagt till jobbigare, tyngre och svårare övningar. Är det sjukt att gilla känslan av att nästan spy av ansträngning?


Lika som handbollar

Jag tänkte sammanfatta detta handbolls-VM med en bildspecial: HANDBOLLSSTJÄRNORNA OCH DERAS LOOK-ALIKES, som det skulle se ut på en löpsedel.

Först ut är Kapten Tobias och hans creepy look-alike: Haywire från Prison Break. Kanske inte just på dessa bilder, men den på Tobias Karlsson var bara för rolig för att hoppa över.

 Vidare har vi Målis-Mattias och Quentin Tarantino. Det är som samma ansikte på två vitt skilda kroppar!! Galet! Målis-Mattias verkar dock vara lite mer sansad. Med betoning på lite.

 Sist men INTE minst har vi min personliga favorit-klon. Fredrik Petersen och en avatar. TITTA!! Sjukt lika! Förutom hudfärgen. Jag tror att Petersen skulle klä fantastiskt bra i såna där avatar-rastaflätor.


Det är ett sexigt lag Olsson och Lindgren har satt ihop, annat kan man inte anklaga dem för.

Dagens soundtrack

söndag, januari 30, 2011

lördag, januari 29, 2011

Dagens goda - check

Jag startade min lördag med att åka och hämta min mamma och dra med henne ut på en nätt powerwalk på 8 kilometer. Den första kilometern gnällde hon konstant. Sedan orkade hon inte gnälla längre utan följde fogligt efter.

Nu känner jag att jag med gott samvete kan MOFFA ikväll. Jag har tagit på mig att laga trerätters till en bunt mycket fina människor. Hålla tummarna för att ingen spyr eller får matförgiftning. Det vore ju förargligt.

Dagens soundtrack

fredag, januari 28, 2011

Antiklimax

Där fick man för att man önskade sig Sverige-Spanien i final. Jag visste att karma är en bitch, men jag har ju varit snäll hela året. Jag fattar inte??


Kan man reklamera handbollsresultat till tomten eller vem är det som hanterar sådana frågor?

Hoppla

Det här har varit mitt livs längsta dag. Herre. Gud.

Nu ska jag inte tänka alls utan bara sitta på min röv och se Frankrike krossa Svedala.

torsdag, januari 27, 2011

Flåsar'n

Jag åker samma buss som kanske världens snyggaste kille. Han är så snygg att jag blir alldeles nervös när vi kommer till hans hållplats. Lite som någon som jag tänker mig att uttrycket "fnittrig som en skolflicka" kan tänkas syfta på. Men istället för att fnittra börjar jag kontrollera varje andetag jag tar. Så att han inte ska tycka att jag låter andfådd, liksom. Min skräck är att han ska se mig och tänka "Jaha, där är hon som flåsar. Där är hon, flåsar'n".

Igår satte han sig bredvid mig. Efter ett tag började jag känna mig yr och insåg snabbt att det var för att jag hållit andan i EN HALV MINUT.

Snälla säg att det inte bara är jag som gör så här? SÄG.

Så här naturlig och avspänd ser jag ut om morgnarna när Schnyggo kliver på bussalainen.

3 snabba

Tre tankar om kvällens träningspass:

1. Börja inte passet med att säga "det kommer en lite knepig bit under en av konditionslåtarna, jag tror att det är Carola". Iallafall inte om du vill att this girl ska bibehålla sitt intresse.
2. Om ni som kärlekspar inte kan ta er igenom ett träningspass utan att springa bredvid varandra och hålla  varandra i händerna... STANNA HEMMA. Och skaffa ett taktsinne.
3. Det är totalt missledande att beskriva passet som något annat än en entimmes uppvärmning. Vem vänder man sig till om man vill stämma?

Nu har jag det!

Jag slog besöksrekord på bloggen igår. Why? För att jag har bloggat om den där jävla Halebop-reklamen som varenda person i Sverige sitter och googlar.

Det är alltså så man får läsare. Blogga om askass reklam.

Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo, Foxy Bingo... Välkomna hit, kass-reklam-googlare.

Dagens soundtrack

onsdag, januari 26, 2011

Minus fucking 13 grader

När det är -13 grader ute och allt är ett enda jävla mörker... Då längtar jag bort.

Då längtar jag efter drinkar på Inn on the Beach. Eller en kaffe där. Eller en juice på stranden. Eller pistagenötter och öl på verandan. Jag vill BARA. TILL. AEGINA.

Och så längtar jag efter den här:
Om den här grisen kunde komma hit från den där ljuvliga platsen ovan så skulle jag ta de -13 fucking graderna utan att gnälla med mycket mindre gnäll.

Heja heja klapp klapp

Jag fick ett sms till min jobbtelefon idag.

"Pepp-pepp-pepp! /Erik", stod det.

Jag känner ingen Erik. Är det inte fint när totala främlingar anstränger sig för att peppa en medmänniska helt utan motiv? Det värmer själen lite.

Smidigheten själv

Jag har sprungit efter två bussar idag. Jag försöker vanligtvis att undvika att springa bland folk då jag inte är Guds mest graciösa barn. Som en referens kan jag nämna Phoebe Buffay. Vi springer ganska lika.

Till råga på allt har jag missat båda bussarna. Och det drog till i ryggen igen eftersom jag springer ungefär som Phoebe Buffay. Bra dag.

Ifall någon inte förstod Vänner-referensen.

Dagens soundtrack

tisdag, januari 25, 2011

Vad finns det för info?

Fråga riktad till er som sitter hemma på kammaren och googlar Halebop-reklam... Vad är det ni hoppas på att hitta? Vad har ni för vinkel? // galetnyfikentjej_87

Hur var din dag, Manfred?

Tackar som frågar! Dagen har varit ganska kass. Lång. Rätt trist. Hur spenderar man en dag då man knappt kan röra sig, undrar ni? Jo, det ska jag tala om för er! Det här har jag gjort idag:

-Sovit.
-Läst Alex Schulmans Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Jag blir jättejätteberörd av Alex Schulmans texter. Den här boken var otroligt fin. Jag försökte läsa Skynda att älska förut, men efter första kapitlet fick jag en sån klump i magen att jag var tvungen att sluta. Jag ska nog göra ett nytt försök. Oj, vilken lång punkt på listan.
-Kollat på skräp-tv.
-Poppat piller och smort Voltaren på tant-ryggen.
-Legat på soffan med benen uppe på ryggstödet för att det var det enda sättet att genomlida dagen.

Imorrn vill jag gärna göra något helt annat. Typ hoppa bungee jump eller spela Twister.

America's Next Uggo

Ni vet hur tjejerna i ANTM ibland poserar med huvudet upp och ner och ändå är drop dead gorgeous? Jag försökte stretcha ut min rygg för ett tag sedan och fick syn på mitt upp och ner-vända huvud i spegeln.

Jag ser ut ungefär såhär när jag är upp och ner:
Som ni ser är jag inte alls särskilt attraktiv på den här ledden. Mina kinder håller på att täppa igen mina ögon!! Var ligger skillnaden? Hur kan ANTM-modellerna vara avslappnade OCH spända OCH snygga samtidigt?

Och om någon vågar påstå att tjejerna i ANTM är snyggare än jag kommer jag att kastrera vederbörande.

Skit-tv

Jag lade mig på soffan och på grund av min begränsade rörlighet har jag blivit kvar här. Trots mammas leverans av allsköns piller och geler imorse gör det fortfarande helvetiskt ont i ryggen.

Det värsta är dock inte smärtan. Det värsta är att jag inte når fjärrkontrollen och tvingas kolla på ohemult dåliga tv-program. Och reklam som är så pinsam att jag nästan får tårar i ögonen. Någon som har missat Halebops senaste reklam med tjejen som sjunger "Halebop, I'm surfing tonight.. Mmmmm... it's amazing and interesting"?? Ni är ena riktiga lyckans ostar i så fall.

Skit-tv. Skit-rygg.

Dagens soundtrack


Idag är jag sjukskriven på grund av ryggskott. Hur tantigt är det? Tantigt OCH extremt smärtsamt. Tur att Jamie finns och livar upp vardagen lite.

måndag, januari 24, 2011

Överdos?

Kan man överdosera c-vitamin? Är det farligt, kam man dö? I så fall lär jag nog kasta in handduken här och nu.

Den senaste veckan har jag, utöver mina vitamintillskott ätit SEX KILO apelsiner och druckit två glas apelsinjuice om dagen. Kommer jag trilla av pinn snart? Kommer jag träffa min maker? Kick the bucket? Kola vippen?

SÄG. Jag har en del att uträtta innan dess, nämligen.

Friskis & Svettis & Gaga

Musik är mode på Friskis. Just nu finns det ytterst få pass som inte innehåller en Rihanna-låt, en Robyn-låt och så låten nedan.

Inte för att jag klagar. Jag gillar Rihanna och Robyn och Gaga. Men lite omväxling vore ju inte fel.

Dagens soundtrack

söndag, januari 23, 2011

Lycka

Det här är så fint, så fint, så fint. Så fint att man får lite tårar i ögonen, faktiskt.

Jag hatar teknik

Mitt bredband vägrar fungera.

Min bredbandsleverantör vet inte vad som är fel. Mamma vet inte vad som är fel. Jocke vet inte vad som är fel. Jockes bror vet inte vad som är fel. Jag vet inte ens om det är något fel, teknik är inte min starka sida.

Däremot vet jag att om inte router-jäveln skärper sig illa kvickt kommer den snart att ligga placerad i en snödriva alldeles under min balkong. Se detta som en varning, din satans helvetes jävla teknikpryl.

Elak i TV

Jag tittar på reprisen av Vem vet mest? på tvåan. Jag gillar Richard Olsson. Han är så härligt halvspydig.

Som när han tittar på en tävlande och säger: "Bra gissat. NOT!"

Jag gillar elak-tv.

Welcome to my international blog

HELLO WORLD and thank you so wery plenty for being on my blogg!

It's wery funny to sea everybody all over the world hear in MY blogg! Wowow!
Baguette, akkuratdeep fried Mars bar, γειά σου och kap kong ka on you all visitors. It's so very funny to be international.
 
Kisses and kramar and brusefåtölj//very_international_grrrl_87

lördag, januari 22, 2011

Ett andra träningspass

Just nu ligger jag på soffan och pustar ut efter Serbien-Sverige. HERREGUD vad trött man blir i kropp och själ när de envisa med att göra det så spännande.

Skulle inte förvåna mig om jag vaknar med träningsvärk imorrn.


One down

Jag har endast två göromål inbokade idag. Träningen har jag redan klarat av.

Nu ska jag rulla iväg mot nästa, lite trevligare aktivitet. Födelsedagstårta. Gött mos.

Manfred och hennes patenterade gött-mos-min.

Dagens soundtrack

fredag, januari 21, 2011

Buss-svinet

En sak som inte var lika tippelitoppen som gratis-mackan imorse var morgonens bussresa till jobbet.

När jag skulle byta buss på stan stod redan min anknytningsbuss där. GÖTT MOS, tänkte jag och rände fram till bussen. Dörrarna var stängda, men notera att bussen BARA. STOD. DÄR. När jag kom fram fick jag ögonkontakt med chauffören och log mitt allra, allra finaste, gladaste leende.

Öppnade svin-fan bussdörren? Nej. Han knep ihop sina smala läppar och pekade argsint bakåt med tummen. Och lilla grisen Manfred fick snällt vänta 15 minuter på nästa buss.

Bra start på dagen.

Jackpot

På förmiddagsrasten idag beslöt jag att köpa en macka för åtta kronor i godisautomaten på Nya Jobbet. Jag stoppade i en tia och valde sort. När jag sedan tryckte på myntretursknappen för att få mina två kronor i växel trillade TVÅ FEMMOR NER!!

Inte för att jag är något mattegeni... Men visst fan fick jag en gratis macka?! JACKPOT!

Dagens soundtrack

torsdag, januari 20, 2011

Jag väntar, älskling

Här sitter jag och väntar på att Johan Sjöstrand ska höra av sig och fria till mig.

Jag vet ingenting om Johan förutom att 1) han och jag är lika gamla och att 2) jag är sjukt avundsjuk på hans hårfärg.

När vi är gifta får du lov att avslöja vilken färg du använder, Johan. Annars blir det inget rajtan-tajtan för dig.

Helvete och misär

Ni anar inte hur mycket jag kämpar för att inte totalfylla den här bloggen med en massa gnäll.

Tack gode gud att det är fredag imorgon och den värsta veckan i mitt liv är slut. Varför är då veckan så kass? JAG VET INTE ENS. Om någon har tips på hur man kan bli gladare snabbt-som-fan-innan-man-bryter-ihop, hör av er. På riktigt.

Dagens soundtrack

onsdag, januari 19, 2011

KURR

Varför är det så oändligt mycket mat på tv just nu?

Masterchef USA, Sveriges Mästerkock, Mauro & Plura, Halv åtta hos mig, Gordon Ramsay's The F Word.

JAG BLIR SÅ HUNGRIG. Alltså: SÅ hungrig. Tyvärr är jag också väldigt lat. Dilemma. Kan någon komma hit och laga jättemycket mat till mig? Vegetariskt och gärna med smak av tomat, tack. Eller rödvinssås. Rödvinssås går ALLTID i.

Ordningen är återställd

Min mor har återvänt från Argentina nu. Jag åkte hem till henne direkt efter jobbet och nu sitter jag här och låter henne mata mig och överösa mig med sydamerikanska presenter.

Så här borde livet vara jämt.

Dagens soundtrack

tisdag, januari 18, 2011

Bye bye world

Det här, handbolls-VM och min inplanerade träning emellan hoppas jag att ni förstår att ni inte kommer se så mycket utav mig de närmsta dagarna veckorna månaderna. Adjöss, omvärld.

Where's my husband?

När jag kom till jobbet imorse väntade ett mejl från Schweiz på mig i min inkorg.

"Dear Mrs Carlsson", började det.

Eeeeeeeh... Inte för att dumförklara Schweiz, men om man ser namnet "Malou Pettersson" nedskrivet på ett papper (vilket de har gjort), hur får man då det till "Mrs Carlsson"? Och vilken Carlsson antyder Schweiz att jag är gift med?

Är det inte Magnus Carlsson från orkestrarna Alcazar och Barbados så får det vara.

En ljuspunkt

Jag hatar januari.

MEN.

Idag var det ljust ute när jag gick från jobbet. Och barmark. Det är nästan så att man kan framkalla ett leende då. Men bara nästan.

//PeZzImIsT_87

Dagens soundtrack

måndag, januari 17, 2011

Självkänslan är på topp

Jag är inte en fåfäng person alls, men jag mår så dåligt över att den här bilden ligger så högt upp i bloggen att jag måste kontra med en bild där jag är RIKTIGT snygg istället. För att jämna ut, liksom.

Jag grävde i arkivet av snygga bilder på mig. Tog flera timmar att ta sig igenom. Valet föll på bilden Sexiga Ugglan Manfred.

Så. Då var ordningen återställd och lilla ugglan kan sova gott. Phew.

Tre glada

Mitt i misären som är den 17 januari 2011 tänkte jag bryta av och bli lite spontant positiv. Oväntat va?! Här är tre saker som är bra med den här dagen.

1. Jag och en kollega åt lunch på Kajens idag. Jag LOVE Kajens sallader.
2. Jag var på ett sjukt bra träningspass ikväll.
3. Om en halvtimme är det handboll!
4. Jag har ett och ett halvt kilo apelsiner i köket. Hello moffa.

Titta där! Jag slängde till och med in en bonus-positivitet! Att jag sedan har varit på allmänt überkasst humör, spenderade en timme med att bråka med min router och har slut på min favoritrökelse så att jag får lov att bränna den där Freesia-skiten, det ignorerar vi.


OH HAPPY DAY!

Tröstshopping

Jag har haft en jättedålig dag idag så jag bestämde mig för att tröstshoppa lite. Ett par helsvarta tights från Gina Tricot och en svindyr extern cd-enhet till min laptop fick följa med hem. Nu känns det mycket bättre. Shoppat OCH jag är sådär snygg, liksom. Total lycka.

Dagens soundtrack

söndag, januari 16, 2011

Sexig OCH cool

Jag är sååå jäkla sexig och cool. Jag har insett det idag. Sexig för att jag ser ut så här:
KOLLA VILKEN PINGLA! WOOT!

Och så är jag sjukt cool också. Jag har suttit i min soffa hela eftermiddagen och tittat på Sabrina: The Teenage Witch på YouTube. Må gud vara nådig mot den ärketönten som har spenderat timtal med att lägga upp hela första säsongen på Tuben. I love you Dork-O!!

Söndag

Tre bra saker jag har gjort idag:
1. Handlat. Jag kommer härmed handla varje söndagförmiddag. Helt tomt på Maxi. Loves.
2. Sovit på soffan. Gudomligt.
3. Lagat matlåda till både måndag och tisdag. Haja lyxen i att inte behöva laga mat imorrn!

Nu funderar jag på att strosa iväg och träna. Men jag är rädd att jag då kommer bli alldeles för nöjd med mig själv idag och inte anstränga mig för att imponera på mig själv nästa vecka. Kanske jobbar lite mer på punkt två istället.

Dagens soundtrack

lördag, januari 15, 2011

Hjälp. Jag är rädd.

Vad gör hon nu då, den där Manfred? Jo, hon sitter på hallgolvet och leker datahacker. Det går sådär.



Den snälla pojken på Bredbandsbolagets kundtjänst förklarade ingående hur jag skulle aktivera mitt bredband och i stundens hetta trodde jag att jag skulle klara av det på eget bevåg.

Jag tror inte det längre. Hjälp. Jag är rädd.

Dagens soundtrack

fredag, januari 14, 2011

Same same but different

"Lugn hemmakväll med god mat och bra film" skrev en kompis på Facebook.

Intressant nog gör jag exakt samma, men precis tvärtom. Jag har en lugn hemmakväll, men istället för att äta god mat grävde jag i frysen och gjorde ganska äcklig mat. Och istället för att titta på en bra film kollar jag på historiens segaste handbollsmatch mellan Sydkorea och Argentina. När den är slut tänker jag titta på Sabrina: The Teenage Witch.

Sydkorea-Argentina och Sabrina kan nog vara den exakta motsatsen till en bra film. Faktiskt.

Happy Friday!

Jag fick brev idag. Jag ÄLSKAR att få brev!! I det här brevet låg det en vante.



Och en naturtrogen teckning av en Arn-häst.

Top notch.

Runs in the family

Det är inte bara jag i min familj som är... speciell. Det här är ett utdrag ur en tvättäkta konversation med min lillasyster.

Ellen: Malou! Tänk dig en liten tjock italienare som ligger i en hög med kläder!! HAHAHAHAHAA!
Jag: ...
Ellen: Asså, han bara ligger där och sedan bara "WÄÄÄH"!
Jag: ...
Ellen: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Dagens soundtrack

torsdag, januari 13, 2011

Tunnis

Bland det märkligaste jag hört komma ur en sportkommentarors mun:

"När man vänder rumpan till är man bara fem centimeter bred"

Jäkla tunnisar, de där handbollsspelarna.

En revolutionerande teori

Jag har tränat fyra kvällar i rad. Jag jag ingen träningsvärk. Förutom att jag är fantastisk som har tränat fyra kvällar i rad och viljestark som en åsna för att jag har tränat fyra kvällar i rad är jag också något av en Arkimedes. What?? säger ni. Jo passa er, för här kommer det: EVREKA!

Vid varje träningspass har jag gått innan stretchningen. Jag hatar att stretcha. Det finns. Inget. Tråkigare. Och ändå ingen träningsvärk. Jag har funnit tre tänkbara teorier till detta (ergo: EVREKA).

Teori 1: Jag har tränat fel. All svett och allt flås de senaste kvällarna har bara varit inbillning och hittepå.
Teori 2: Jag är STARK SOM EN OXE och i topptrim och får därför ingen träningsvärk.
Teori 3: Det är inte träningen, det är stretchandet som ger träningsvärk.

Så vad tror vi? Teori 3 va? Ja?

Snälla säg ja. I så fall kan jag med gott samvete hoppa över dödens kvart under mina kommande träningspass.

Dagens soundtrack

onsdag, januari 12, 2011

Nyttigt = BLÄK

Här tänkte jag vara nyttig och hälla i mig lite c-vitamin. Och med hallonsmak, GOTT. Trodde jag ja.

Om det nu står att vitaminen (varför vill min dator korrigera detta? Det kan INTE MÖJLIGEN heta "vitaminet") ska smaka hallon... Varför smakar den då sur banan?

/fÖrViRrAd_MeN_zNyGg_OcH_fRäScH87

Dagens tips

Dagens tips från en stelfrusen Manfred:

SKRAPA. INTE. BILRUTORNA. MED. HÄNDERNA.

Efter att jag hade gjort det huttrade jag i 4 minuter. Sedan åkte jag till mitt gamla jobb och ekiperade mig med diverse skrap- och snösopprodukter. Mycket smidigare än att skrapa med händerna. Knappt jämförbart, faktiskt.

Dagens soundtrack

tisdag, januari 11, 2011

Varför man inte ska Facebooka på fyllan

Jag kikade på min Facebookprofil idag, där man kan fylla i fakta om sig själv, ni vet. Blev lite konfys när jag såg det här.

Nog för att jag växte upp med, och nog fortfarande har, en viss förkärlek för Michelangelo, men att påstå att Teenage Mutant Ninja Turtles inspirerar mig kanske är att ta i. Till råga på allt har jag INGET minne av att jag har fyllt i dessa sköldpaddor som förebilder.

Har jag Facebookat på fyllan eller har någon genomfört en otroligt genomtänkt facerape?

Olika falla livets lotter

Om jag och min mamma hade samtalat idag hade det kunnat låta så här:

Jag: Hej mamma! Vad gjorde du på jobbet idag?
Mamma: Fick gratis champagne och åkte till Argentina. Du då?
Jag: Jag bråkade med Japan och registrerade 600 felkoder.

Tur att jag inte ringde. Då hade jag ju blivit avundsjuk.

Dagens soundtrack


En för Ellinore.

måndag, januari 10, 2011

Dagen jag dog. Av skratt.

Telefonsamtal med Jocke för ett litet tag sedan.

Jocke: Är du peppad för att åka och träna?
Jag: Nej, verkligen inte. Jag är jättetrött och har mensvärk.
Jocke: Kan man träna när man har mens?!

Så går det när man växer upp med bara bröder...

Min begåvade släkt

Den här tavlan fick jag i inflyttningspresent av min morbror. Han har gjort den själv! Vem älskar den mer än jag?

Det är en makeover av ett porträtt av min mormor som hennes bror målade när de var unga. Fast nu är hon aningens mer gangstah.
Gangstah-mormor - MAMMA GILLAR.

Dagens soundtrack

söndag, januari 09, 2011

Dagens

Dagens sämsta: att vakna helt uppåt väggarna attackbakis och inte ha en enda onyttig matvara i hemmet. Stekta ägg och smörgåsrån ger INTE samma effekt som chips, tro mig.

Dagens bästa: att det finns folk som har ännu mindre liv än jag och har spenderat tid på att lägga upp hela säsong 9 av Amazing Race på YouTube. Hello bakisnöje!

Enkel matematik

God morgon! Här ligger jag och fnular på om jag vill betala mycket eller lite för SAMMA FLIGHT. Har inte riktigt bestämt mig än.


Gooooo diabetes!

I taxin jag just åkte hem i fanns det en skylt där det stod:

"Diabetes is at the centre of everything we do"

Märklig slogan för ett taxibolag, kan tyckas. Jättemärklig, faktiskt. 

lördag, januari 08, 2011

Flattery will get you everywhere

Just när jag höll på att förgås av mitt eget äckel kom jag på att bara för att det är mörkt ute är klockan inte mittinatta och bestämde mig för att ta tag i min situation.

Jag: Ska vi hitta på något ikväll?
Jocke: Ja, jag tänkte faktiskt på dig när jag stod i duschen för ett tag sedan.
Jag: ...tack?
Jocke: Heeeeeeh. Tyst ett tag medan jag försöker få bort den oerhört obehagliga bilden ur mitt huvud.

Kan det vara den här bilden han syftar på? Annars är jag rädd att jag måste ta illa vid mig.

Kom och ta mig

Jag har hört att vissa människor iallafall är halvfräscha när de hänger hemma. Klär på sig, kanske dushar och sånt. Jag ser ut så här. Vem vill komma hit och dejta mig?!

Whoa whoa, inte alla samtidigt!! Lugna  och fina...
Jag ska nog ta den där duschen iallafall.

Dagens soundtrack

fredag, januari 07, 2011

Torr på tio sekunder

Jag tvättade en bil tidigare idag. Hittade något briljant i taket.



Undrar vad det skulle kosta att sätta upp såna här i badrumstaket hemma? Man skulle spara sjukt mycket 1) tid och 2) tvätt. Torr på tio sekunder när man drar igång monsterfläktarna och NOLL handdukar att tvätta.

Crazy vardagslyx.

VITTU!

Jag vet inte om någon har märkt det, men jag HATAR vintern. Vinter är faktiskt det värsta jag vet. Vinter är röv.

Beskåda vädret nästa helg. ÄR DET VERKLIGEN NÖDVÄNDIGT??
Vad har jag gjort er för ont, vädergudar?! Ni förstår att om det snöar om en vecka så kommer det dröja MER ÄN en vecka innan jag kan sippa Strawberry Daiquiris i min bikini i solskenet. UNCOOL. Jag funderar på att ha bikini hela nästa vecka. Som en protest. That'll show 'em.

Å andra sidan står det inget om snö förrrän på lördag och det fullkomligt VRÄKTE ner när jag kikade ut imorse. Jag vill att yr.no ska ha fel jämt och ha missat att det blir +30 grader och sol nästa vecka.

Dagens soundtrack

torsdag, januari 06, 2011

Monarken Manfred

Här chillar Kung Lat! Jag har inte gjort ett jävla jota på hela dagen. Förutom att hitta den här KUNGLIGA funktionen i min webcam. Det passar en monark som jag. Undrar var man kan hitta en sån här fräsig krona irl. Det känns som att den skulle klä min image bra.

Tips tags tacksamt emot.

Imorgon smäller det


Tänk er hur sjukt många lystna blickar jag kommer få när jag knatar såhär till bussen imorrn! Jag tänker döpa om dagen till International Sexy Walk Day. Grrr.


Syns inte, finns inte

Jag hade lösa planer på att vandra ner på stan idag. Sedan drog jag upp persiennerna och såg det här.

Extra, extra! Snökaos! Man kan dö!!

Då drog jag ner persiennerna igen. Det man inte ser finns inte. Sen bryggde jag en till omgång kaffe och kröp ner i sängen igen. Jag stannar här idag.

Dagens soundtrack

onsdag, januari 05, 2011

Mer mat!

Min blogg känns oerhört matfixerad just nu. Kan vara för att jag är oerhört hungrig just nu. Därför tänkte jag visa upp menyn av bjudmat som jag fick hos min moster igår. Trerätters och vin. På en tisdag!!!



Förrätt: liten bakelse med ostbåge-panering och rom gjord på tång.



Huvudrätt: vegetariska köttbullar gjorda på mandel och ost, hasselbackspotatis och sallad med grillad halloumi, hasselnötter och crema de balsamico.



Efterrätt: choklad-fudge-kaka och fruktsallad.

På en tisdag!!!! Fattar ni lyxen?

Matnyttigt

Ni vet hur vissa bestämmer sig för att bli nyttiga och börjar MED EN GÅNG?

Jag arbetar lite annorlunda. Jag trycker i mig ALLT överblivet jul- och nyårsgodis idag, eftersom jag ska bli nyttig på måndag. Jag mår lite illa. Men allt ska i.

Dagens soundtrack

tisdag, januari 04, 2011

Jag är ett med natten

När jag kikade mig i spegeln en sista gång innan jag lämnade hemmet i morse gjorde jag en upptäckt. Jag var klädd som en INBROTTSTJYV!

Nu ska Manfred ut på rövarstråt, må ni tro!!
Tecken på att Manfred är en inbrottstjyv:
- Svart tröja, svart kjol, svarta tights, svarta converse.
- Toppluva. Trist bara att jag inte hade en sån där liten svart en som man rullar upp kanterna på.
- Yvigt, suspekt kroppsspråk. Lite sneaky sådär.
- Lika sexig som Catherine Zeta-Jones i Entrapment.

Tecken på att Manfred INTE är en inbrottstjyv:
- Inbrottstjyvar bär inte halsband. De blänker alltför mycket i snutens ficklampeljus.

Jag tror att listan talar sitt tydliga språk. Nu jädrar ska jag ut och röva! Miljonär innan nyår - check!

Mer komisk fulhet i bloggvärlden!

Bilden nedan är min absoluta favoritbild av mig. Någonsin. Och 4-evah.

Ellinore tog den här bilden på vårt hotellrum i DC (läckert överkast, non?) för drygt två höstar sedan. På den här bilden modellar jag, som Tyra skulle säga, from H. To. T. Hon säger det långsamt, Tyra. Kanske för att man ska tycka att hon låter smart. Jag vet inte.

Aaaanyway. Jag tänkte starta en bloggutmaning. Jag är uttråkad. Jag utmanar Joakim, Billie och Henriette att lägga upp sin bästaste favoritbild på sig själva och sedan föra detta vidare. Jag vill se mer komisk fulhet i bloggvärlden!

Dagens soundtrack

måndag, januari 03, 2011

Posinegativitet

Tre saker som gör mig glad:
1. Riktigt långa, varma duschar på vintern.
2. Rödvin.
3. Maria Menas White Turns Blue.

Tre saker som irriterar mig så att jag kryper ur mitt skinn:
1. Ljudet av vibrerande mobiltelefoner.
2. När folk skämtar, inte tar ett andetag och lägger till "ja ba skoja".
3. Folk som pratar om sina barn/barnbarn som att de är de första barnen/barnbarnen på denna jord. Och de mest begåvade.

Little by little

Idag bestämde jag mig för att bryta mitt tantmönster. Inte för att det är nytt år. Bara för att jag blir så förbannat trött på min egen ålderdom.

Så istället för att åka direkt hem efter jobbet och somna på soffan till NCIS så tog jag mig ner på stan. Visserligen tog jag fel buss först, man är ju inte van, men det redde sig snabbt. In på rean for jag och ut kom jag med två fynd: två svarta, stickade jumprar. Tant-style.

Sen åkte jag hem och nu ska jag somna på soffan till NCIS. Little by little, folks. Little by little...

Dagens soundtrack

söndag, januari 02, 2011

Vad jag har gjort idag:

-Firat jul med min moster och överbliven cheesecake.

-Läst Lisa Bjärbos Det är så logiskt alla fattar utom du från pärm till pärm. Och smizat. Och när jag smizar SÅDÄR mycket, ja då är det nåt som är bra, ska ni veta.

Och så har jag lagat mat med lite misslyckat resultat men det försöker jag att förtränga.

Det gröna monstret

Hur avundsjuka är ni på min frukost?? Säg då, jag vet att ni är det.



Jag är lite avundsjuk själv. Och oerhört ledsen att den redan är slut.

lördag, januari 01, 2011

En fysisk kraftansträngning

Är det någon som har orkat resa sig från soffan idag? I HAVE!! Jag ska låta er beundra mig ett tag innan jag berättar hur det gick till.

...

......

...

Så. Jag reste mig från min chipsätarposition i soffan och åkta till pappa... där jag åt pizza. Ack, en sådan kraftansträngning.

Vi är bäzzzt

Inte för att skryta, men jag och Ellinore bakade Världens Godaste Cheesecake igår. Vi snackar världsklass. Top notch.

Däremot tog vi inget kort på underverket, så jag bjuckar på en från nyårsafton 2009.

Dasekaka. Fin skit.