måndag, april 14, 2008

Mitt liv är fullt av tunga dilemman

Vad ska jag göra i helgen; slå världsrekord i slacking eller åka till Karlstad och gå på Idol-audition?

8 kommentarer:

Sandra sa...

Jag bestämmer att du åker till Karlstad och går på Idol audition, helst vill jag att du går klädd i rosa fjädrar och sjunger lilla gullefjun. Please? :)

Anonym sa...

HALLÅ!! Dummaste frågan på länge, du ska till Karlstad såklart!!! Jag försökte sms:a dig typ 100 ggr i lördags men comviq ville inte skicka... blää!!!

billie sa...

ifall det inte räcker med att jag sitter bakom dig o redan säger detta om o om igen så skriver jag det oxo: DO IT! DO IT! DO IT! DO IT!DO IT! DO IT!

Anonym sa...

Jag bestämmer också att du åker till Karlstad. I Karlstad har du en extra fördel, förutom att du är bäst; din dialekt måste klinga som ljuv musik i jämförelse med de inföddas. Bea

Henriette sa...

ÅÅÅÅHHH SNÄLLA GÅ PÅ AUDITION!! Jag håller med Billie - Do it do it DO IT!! Slå rekord i slacking kan du göra sen när du har fått miljonkontrakt :D :D :D

Anonym sa...

klart du ska gå till idol och lägga dig och sova... då får du det bästa av båda världar ;D

och haha, jag anar en bitterhet mot den älde tanten i kön? ;D

hehe

Anonym sa...

Ursäkta. Vad var det för jävla fjantfråga? Så fruktansvärt pinsamt dum fråga, verkligen. Jag blir nästan lite yr av att tänka på den, just p.g.a dess Brist på komplexitet. Den är så jävla enkel. Måste nog väga upp lite: Hönan el. ägget?, att vara eller inte vara?, kärlek??, vad tycker vi egentligen om kvotering? Så. Nu är förvirringen i balans och jag kan svara. Gå på audition.

Anonym sa...

Har sitter jag i Bangkok och missar ett vattenkrig som engagerar miljoner med manniskor (helt pa riktigt, det ar nyar har) bara for att skriva till dig. Maste inte det betyda att du bor aka till Karlstad om nagot? Det sags aven att solen alltid lyser dar!