måndag, januari 28, 2008

Paul har tränat mänskliga ponnies i 23 år

Ser ni Outsiders just nu? I så fall har ni följt Anna-Lisas väg mot att bli Marcels erotiska ponny. Och fine, jag brukar inte döma, men detta får mig att fundera på om det här paret diggar tidelag. "Vi har provat kitty play tidigare, så jag känner mig bekväm med att gå in i djurrollen". Är jag fasligt gammalmodig, eller är det här nutso?

5 kommentarer:

Anonym sa...

JA, jag såg det. Och jag menar...jag vet inte vad jag menar. Blä. Det traskade ju omkring riktiga hästar där också för fan. Klart att gubben, åtminstone, "rider" dem med. Bläh!

Sandra sa...

Jag brukar verkligen INTE ha något emot folk med speciella fetisher osv, men PLEASE håll det för er själva. Dom som nu är intresserade av såkallat Ponyplay hittar nog säkert en och annan hemsida där dom hittar sina "vänner" BASUNERA INTE ut det i Tv....

billie sa...

jaa, vet inte riktigt om det var komiskt el bara skrämmande...jag kör nog på skrämmande...ibland är det verkligen svårt att förstå vissa människor...i try, but this i cannot understand

Malou sa...

peck: Visst måste det vara lite så? Som mamma sa om "Marcel": Han vill ju uppenbarligen sätta på en häst, men har moraliska gränser.

sandra: Håller med helt och fullt. Syssla med vad ni vill (så länge det är lagligt), men vafan! Vissa saker bör inte visas. SICKO!

billie: SKRÄMMANDE! Jag försöker inte ens förstå.

elinlee sa...

Jag skrattade så att jag grät och sen ville jag kräkas. Absoluta höjdpunkteen var när "Marcel får åka sulky". Nej dra mig baklänges vad sjukt.