torsdag, maj 31, 2007

Be my sages, I beseech you!

Jag förkarar härmed uppsatsen (Why is William Shakespeare still popular today?) avslutad. Det enda jag behöver är lite mer suggested further reading. Tips?

Nu sitter jag och funderar över ett litet dilemma: ska jag beställa böcker från Adlibris nu, eller spara pengarna eftersom jag ändå fyller år snart?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oh! Uppsatsen låter jätteintressant (kan ju vara pga min stora passion för denna man). Finns det någon chans att man skulle kunna få läsa den? Kan inte komma på några böcker just nu, de jag har använt i mina uppsatser har varit mer koncentrerad på Hamlet än Wille.

Malou sa...

miss e: Du kan absolut få läsa den... Den är inte strålande, dock - så du är varnad ;) Om du ger mig din mejladress så kan jag skicka den så fort jag har slipat klart på den :)

billie sa...

damn you mothlynx!!!!!! jag har precis kollat igenom mina källor o insett att alla suuuger, så jag måste hitta nya....suck!

Anonym sa...

OOOhh! Kuligt! Tack, vad glad jag blir. Du kan maila den till uppsatsin@hotmail.com (pedagogiskt skapad för att eleverna ska komma ihåg vart de ska skicka sina grejer, funkar i 2 fall av 10 ungefär)

Lycka till och tack i förskott för läsningen :-)

Malou sa...

billie: In your face, Caryesna! I'm done! :D (t.o.m. med min suggested further reading)

miss e: Haha, smart drag :)

Jag skickar den så fort jag har lämnat in den (då vet jag att den är klar :P)

Carin sa...

Jag har numera panik över min Suggested further reading, för jag har typ fem böcker i min lista... Känns som att jag bara kommer rafsa ihop något skit om vad fan som helst till slut... :S
Poopy McPoop!

Malou sa...

carin: Gör som jag gjorde: gick in på Adlibris; sökte på Shakespeare och skrev av varenda jävla titel. Det var jobbigt som fan dock. Jag var ju tvungen att googla varenda jävla förlag för att se var de publicerade sina helvetesböcker också.