måndag, februari 02, 2009

There's no escaping football

Jag och Jenny fastnade framför Superbowl ändå. Pittsburgh Steelers vann visst (det var det gula laget, fick vi veta). Vi var tvungna att fråga bartendern vad fan det var som pågick på planen, men ändå.

Damn, vad amerikanska vi är.

5 kommentarer:

Ellinore sa...

Jag tittade på Superbowl förra året. Då spelade Greenbay Packers!! Jag fattade ingenting och tröttnade ganska snart (och ställde "dumma" frågor till Bill,som också tröttnade... På mig :P)

Anonym sa...

Hmmm... jag ställde inga frågor för Todd visste ändå att jag inget kunde :P.. hehe... så de försökte inte få mig att kolla ens :P.. hehe... men såpass mycket hängde jag med på att det var Greenbay Pakcers som spelade.

Kram Malin

Anonym sa...

Oooh om man ändå fått uppleva Superbowl Sunday på plats. Va vilken stämning. Eller ännu bättre vara på arenan. Ett år var det 120k i publiken och domaren fick be publiken vara lite tystare för spelarna kunde inte höra varandra när det drog taktiken. Fatta 120000 i publiken är ju som hela Västerås på läktaren. Mäktigt
/Niki

Malou sa...

elli och malin: Football suger rätt rejält. Här kan vi snacka om något som INTE är en sport!

niki: Det skulle nog ha varit en höjdare om det inte vore för det faktum att jag inte kan ett skvatt om denna aktivitet. Jag frågade bartendern om allt. Han var för övrigt inte heller särskilt insatt :P Men en safety får man 2 poäng för och det har nåt att göra med en end zone.

Anonym sa...

Nja om jag inte missminner mig är väl en safety när man tar emot en avspark och sätter i sitt ena knä i sin egen end zone. Detta gör att man får starta nästa anfall från 25:e yard linjen. Det två poängen får man om man efter en touchdown istället för att sparka bollen genom målet (vilket ger en poäng)springer in med den i motståndarnas end zone. Hoppsan va football är kul.
/niki