torsdag, december 25, 2008

Juldagsmorgon

Igår insåg jag något viktigt. Jag brukade tro att julen handlade om presenter, men julen är baske mig ingenting utan familjen.

Idag får jag öppna alla mina presenter. Jag tror att jag kommer gå tillbaka till mitt ursprungliga tankesätt inom kort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du hade det trevligt iaf!!! Roligt att få prata med er alla... Anya åter hämtade sig efter att vart ledsen när jag sa hej hoppas jag. Hoppas att grabbsen mår bättre nu...

Och att du Malou Baloo har fått något riktigt härligt =)... Vad har du fått föresten??

Kramar Malin

Ps. Hälsade till min kära vän i WI när jag pratade med honom idag :P..

Ellinore sa...

Jag tror våran tomte var på snuskigt humör.... Hur var din??

Anonym sa...

Hej Malou,

Vi har aldrig setts eller hörts förut, men jag hittade dig då jag googlade "Malou". Min fru födde nämligen en dotter den 21 december och vi har valt det mycket vackra namnet Malou till henne.

Vi valde namnet för att det är så himla fint och idag frågade mina föräldrar var det kommer ifrån och vad det betyder. Ingen aning, helt enkelt. Hittade en sida där det stod att det är en sammanslagning av Marie-Louise, samt att det på kinesiska kan betyda "Agat", alltså ädelstenen Agat.

Vet du något mer om ditt vackra namn? I så fall kan du väl maila mig på stef.alfredsson(at)telia.com

Hoppas du trivs i Wisconsin - jag var utbytesstudent i Michigan för ett antal år sedan och det var ett fantastiskt år som gav mig förståelse för att det finns positivt och mindre positivt i alla samhällen. Sen är det upp till en själv vad man vill fokusera på, vilket för min del är det positiva:-)

Ha en fortsatt god jul!